|
Autor |
Wiadomość |
Nana
|
Tytuł: Umiejętności wymagające skupienia Napisane: 20 gru 2014, 17:12 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
Gra w: DA, Mass Effect, Wiedźmin 2, Skyrim
|
Odblokowałam kilka umiejętności, które wykorzystują skupienie, mam jednak pytanie, jak zrobić, żeby odblokować ich poszczególne kategorie? Przy opisie każdej z takich umiejętności jest opis, że kategoria 1 zadaje tyle a tyle obrażeń, kategoria 2 tyle a tyle itd. I jak zrobić, żeby każdy z trzech pasków skupienia był naładowany? Bo jak dotąd, podczas wykonywania ataków ładuje mi się tylko jeden pasek do pełna, a pozostałe dwa pozostają zawsze puste.
_________________ "My decydujemy tylko o tym jak wykorzystać czas, który nam dano." - J.R.R. Tolkien, "Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia"
|
|
Góra |
|
 |
|
NusiaczeK
|
Tytuł: Re: Umiejętności wymagające skupienia Napisane: 20 gru 2014, 17:57 |
|
Pierwsza zarwana nocka |
 |
 |
Dołączył(a): 05 sie 2012, 15:37 Posty: 599 Lokalizacja: Storytime
Gra w: Życie
|
Trzeba wykupić specjalnego perka, który pozwala drużynie ładować więcej punktów skupienia. 
|
Góra |
|
 |
Pottero
|
Tytuł: Re: Umiejętności wymagające skupienia Napisane: 20 gru 2014, 18:01 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: ME, DA, AC, Fable, Fallout, TES
|
Skupienie jest potrzebne tylko do ataków specjalizacji, które na drzewku mają żółtą ikonkę, tak więc jeśli jeszcze nie masz specjalizacji albo odpowiedniej umiejętności, to w ogóle nie korzystasz ze skupienia. Dodatkowe poziomy możesz odblokować przy stole narad, inwestując u Cullena w profity „Zaawansowana koncentracja” (efekty 2. stopnia) i „Mistrzowska koncentracja” (efekty 3. stopnia).

|
|
Góra |
|
 |
Nana
|
Tytuł: Re: Umiejętności wymagające skupienia Napisane: 20 gru 2014, 18:09 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
Gra w: DA, Mass Effect, Wiedźmin 2, Skyrim
|
O, to już wszystko wiem, dziękuję bardzo 
_________________ "My decydujemy tylko o tym jak wykorzystać czas, który nam dano." - J.R.R. Tolkien, "Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia"
|
|
Góra |
|
 |