|
Autor |
Wiadomość |
Biszkoptex
|
Tytuł: Re: Ostatni Deszcz - Tu Gramy Napisane: 15 wrz 2014, 16:38 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Dołączył(a): 31 sie 2010, 18:24 Posty: 5327 Lokalizacja: Sosnowiec
Gra w: śmierć
|
Jorel
To co poczuł było dziwne. Jakby jego głowa implodowała. Stał na wielkim polu a z nieba padał deszcz. Nie wiedział gdzie jest.
Sayi
To było dziwne uczucie, patrzeć na samą siebie. Tak czy inaczej przejęła kontrolę nad przybyszem i pierwszy raz zauważyła coś innego. Kiedyś była jedynie lalkarzem, a istota lalką. Teraz czuła, że ma nad nim władze. Mogła kazać mu zasnąć, okaleczyć się. Mogła nawet kazać jego sercu się zatrzymać. To było w pewnym sensie niesamowite.
Senetus
- Cóż, wspomnienia są różne. Ale mówiłeś że sporo podróżowałeś. Widziałeś coś ciekawego?
Erys
- Jak sobie pan życzy. Pokoje mamy wolne. Dwa, więc będzie mógł pan wybrać.
|
 |
|
diablodevil
|
Tytuł: Re: Ostatni Deszcz - Tu Gramy Napisane: 15 wrz 2014, 16:45 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: gry
|
Jorel
Nie wiedział gdzie jest i skąd się tu wziął, jednak był niemalże pewien, że kobieta, którą przed chwilą spotkał na pewno mu coś zrobiła. Może strzeliła do niego z łuku, a strzały były zatrute i właśnie dlatego jest tu gdzie jest, a tak naprawdę leży między drzewami i powoli umiera. Rozejrzał się wokół siebie.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
SzafirowaNoc
|
Tytuł: Re: Ostatni Deszcz - Tu Gramy Napisane: 15 wrz 2014, 16:46 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Assassin's Creed, Mass Effect, Resident Evil
|
Sayi
Kazała mu zasnąć. Potem go czymś unieruchomiony.

|
|
Góra |
|
 |
RadCat
|
Tytuł: Re: Ostatni Deszcz - Tu Gramy Napisane: 15 wrz 2014, 20:40 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
|
Erys
- Świetnie. Obejrzę je gdy zjem. - zlustrował salę w poszukiwaniu wolnego stolika, najlepiej pod ścianą z widokiem na wejście.
|
 |
Biszkoptex
|
Tytuł: Re: Ostatni Deszcz - Tu Gramy Napisane: 15 wrz 2014, 21:03 |
|
Free Company of Alinor |
 |
|
Jorel
Niedaleko siebie zobaczył wilka. Promieniał on światłem. Chwilę potem zobaczył w oddali inny kształt, cały w ciemności. Ziemia się rozstąpiła a on wpadł w bezkresną otchłań. Oczami ptaka zobaczył kobietę, która stała nad jego śpiącym ciałem.
Sayi
Wyszła z ciała bez problemu. Intruz spał. To było zadziwiająco skuteczne.
Erys
Miejsc takowych co prawda nie było, ale kilka przy ściana było wolnych.
|
 |
AdDur
|
Tytuł: Re: Ostatni Deszcz - Tu Gramy Napisane: 15 wrz 2014, 21:15 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 14 sie 2012, 22:23 Posty: 12641 Lokalizacja: M(h)roczna Wieża
|
Senetus - Byłem w Asshai, widziałem całą masę szarlatanów tytułujących się magami, przymusowo zwiedziłem Vaes Dothrak... Długo by wymieniać. Zwiedziłem chyba całe Essos.
_________________ Nie znosisz ludzi, kontaktów z nimi, czujesz się źle za każdym razem, gdy opuszczasz swoją siedzibę. Gdy już musisz wchodzić w interakcję ze społeczeństwem, dajesz się poznać jako osoba wyjątkowo nieprzyjemna, neurotyczna, sakrastyczna i groźna.
|
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Ostatni Deszcz - Tu Gramy Napisane: 15 wrz 2014, 21:21 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: gry
|
Jorel
Czyżby kobieta ta weszła do jego umysłu i spowodowała to, że zasnął? Oczami ptaka nie zauważył na swoim ciele żadnej strzały, więc to z wejściem do umysłu wydawało mu się dziwnie prawdziwe, za tym szło to, że kobieta ta najprawdopodobniej była wargiem, tak jak on. Wiedział, że spał, więc spróbował się jakoś obudzić.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
SzafirowaNoc
|
Tytuł: Re: Ostatni Deszcz - Tu Gramy Napisane: 16 wrz 2014, 15:39 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Assassin's Creed, Mass Effect, Resident Evil
|
Sayi
Musiała go rozbroić i związać.

|
|
Góra |
|
 |
RadCat
|
Tytuł: Re: Ostatni Deszcz - Tu Gramy Napisane: 16 wrz 2014, 18:40 |
|
Mistrz pada |
 |
 |
|
Erys
Usiadł i czekał na swoją wieczerzę. Przy okazji leniwym wzrokiem lustrował otoczenie, może zauważy coś ciekawego.
|
 |
Biszkoptex
|
Tytuł: Re: Ostatni Deszcz - Tu Gramy Napisane: 17 wrz 2014, 18:07 |
|
Free Company of Alinor |
 |
|
Senetus
- Ja nie miałem tyle szczęścia. Tylko Wolne Miasta. Uczyłem się gotować, ale niebawem otworzę własną karczmę w Lys albo Pentos.
Sayi, Jorel.
Człowiek zaczął chrapać, ale nie sprawiał problemów.
Erys
Nie czekał długo. Karczmarz przyniósł mu po chwili chleb i pieczeń. Zauważył natomiast że błazen nieudolnie próbuje go śledzić.
|
 |