Teraz jest 15 lis 2019, 08:08


Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 3   [ Posty: 22 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Berło przodków
PostNapisane: 20 sie 2014, 13:16 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 kwi 2011, 15:35
Posty: 63
Cholera, dziwię się wam, ja nie miałem do tej pory absolutnie żadnego błędu w grze. Wszystko działa sprawnie.

_________________
I have got no bright idea...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Berło przodków
PostNapisane: 20 sie 2014, 14:12 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 12 sie 2014, 21:16
Posty: 60
Potwierdzam, kupiłem grę i nie spotkałem się z żadnym błędem, który wpłynąłby negatywnie na odbiór gry. Pamiętam, że w R2 był specjalny cosiek, który sprawił, że wszystkie początkowe cracki uniemożliwiały pokonanie tytana ziemi, może tym razem też jest coś takiego dołączonego?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Berło przodków
PostNapisane: 20 sie 2014, 14:43 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 16 sie 2014, 09:15
Posty: 28
Gra w: Risen 3, Wolfenstein New Order, HoMM 3-6
mnie to zwisa, bo mam oryginalną grę, po prostu w questach pobocznych i niektórych głównych nie ma itemów. NPC wysyła mnie abym coś zrobił i kapa, w danym miejscu nic nie ma ;p

screen żeby mi ktoś kitów nie pociskał, że mam pirata ;p

Załącznik:
Bez tytułu.jpg


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Berło przodków
PostNapisane: 21 sie 2014, 11:40 
Casual
Casual

Dołączył(a): 20 sie 2014, 11:19
Posty: 3
nie wiem co to za moda ostatnio nastała, aby kraść i jeszcze się tym chwalić. Gra wcale nie jest taka droga.[/quote]

Nie to że się chwalę tylko pytam czy ten bug może być spowodowany tym że nie mam orginalnej gry. Czy ktoś kto ma orginalną ma ten problem?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Berło przodków
PostNapisane: 21 sie 2014, 21:50 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 sie 2014, 18:14
Posty: 2
znalazłem rozwiązanie problemu z perłą
była nie w małży ale w muszli którą tam musiałem wcześniej zebrać
ale fakt wiele zadań jest na domyślanie się to ma swoje wady ale także zalety:)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Berło przodków
PostNapisane: 21 sie 2014, 22:12 
Casual
Casual

Dołączył(a): 20 sie 2014, 11:19
Posty: 3
Otworzyłem również wszystkie muszle i w nich też nie było. To nie jest rozwiązanie. Niestety...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Berło przodków
PostNapisane: 23 sie 2014, 09:45 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 16 sie 2014, 09:15
Posty: 28
Gra w: Risen 3, Wolfenstein New Order, HoMM 3-6
jako posiadacz limitowanego internetu instalowałem początkowo grę z płyty i steam pobrał sobie tylko jakieś ~500MB. Zadania bugowały się jedno po drugim (im dalej, tym częściej). Wkurzyłem się i wyrzuciłem Risena 3 i w nocy (korzystając z 50GB nocnego transferu) pobrałem Risena 3 w 100% przez Steam. Wszystko teraz gra i buczy, po wejściu na Kila, pojawiło się kilka dodatkowych muszelek oznaczonych czerownym X i mogłem spokojnie dokończyć zadania. Tak samo pozostałe questy poboczne - pojawiły się przedmioty związane z misjami. Gra na płycie oraz ta pobrana ze Steam jest w identycznej wersji, ale bugi znikły, nie wnikam nawet w to ;p


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Berło przodków
PostNapisane: 25 sie 2014, 09:51 
Casual
Casual

Dołączył(a): 15 sie 2014, 17:24
Posty: 3
Zapewne nie przeczytaliście jednego z trzech posągów dopiero potem porozmawiać trzeba z szamanką i wtedy powinno byc zaznaczone na mapie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Berło przodków
PostNapisane: 25 sie 2014, 11:11 
Casual
Casual

Dołączył(a): 21 sie 2014, 12:13
Posty: 5
A na pewno otworzyliście te muszle? Sprawdźcie czy macie w zakładce ŁUPY jeszcze jakieś. To jedyne co mi przychodzi do głowy.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Berło przodków
PostNapisane: 25 sie 2014, 12:43 
Casual
Casual

Dołączył(a): 25 sie 2014, 12:39
Posty: 1
Ja mam taki sam problem, tylko że mam te muszle przed sobą, ale nie mają na mapie znaku X i nie da się ich podnieść :( nie wiem co zrobić, może jakiś patch wyjdzie, bo narazie to przerwa w grze...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 3   [ Posty: 22 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules