Teraz jest 20 lis 2019, 12:25


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 9 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: JAK PRZEJŚC PRZEZ KRATĘ DO ZAchariasza
PostNapisane: 31 sie 2014, 21:24 
Casual
Casual

Dołączył(a): 25 sie 2014, 14:52
Posty: 14
jak przejść przez zamkniętą kratę do Zachariasza w zadaniu - zwerbuj Zachariasza

jak tą kratę otworzyć

i jak przejść do rozdziału 3


Ostatnio edytowano 01 wrz 2014, 06:12 przez Risen, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: JAK PRZEJŚC PRZEZ KRATĘ DO ZAchariasza
PostNapisane: 01 wrz 2014, 00:08 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2011, 04:16
Posty: 264
Lokalizacja: Ziemia
Krata otworzy się, kiedy przejdziesz do rozdziału trzeciego. Wtedy Zachariasz sam do Ciebie wyjdzie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: JAK PRZEJŚC PRZEZ KRATĘ DO ZAchariasza
PostNapisane: 16 wrz 2014, 17:26 
Casual
Casual

Dołączył(a): 21 sie 2014, 18:52
Posty: 5
ja przeszedlem do 3 etapu - zabilem wszystkie cienie wychodzace z portalu a 1 cienia nie ma i w dzienniku pokazuje ze nie zostal zabity i nie moge zniszczyc portalu i tym samym dolaczyc zachariasza do rytualu - czy ktos tez tak ma ???


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: JAK PRZEJŚC PRZEZ KRATĘ DO ZAchariasza
PostNapisane: 16 wrz 2014, 17:34 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2011, 04:16
Posty: 264
Lokalizacja: Ziemia
Obejdź dokładnie całe to miejsce, zajrzyj wszędzie gzie się da, Cień musiał się gdzieś skitrać, może się zaklinował... Albo wczytaj poprzedni zapis jak to nie pomoże.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: JAK PRZEJŚC PRZEZ KRATĘ DO ZAchariasza
PostNapisane: 16 wrz 2014, 17:55 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 12 maja 2012, 16:39
Posty: 32
Lokalizacja: Kraków
Gra w: Risen 3, World Of Tanks, Gothic 3
Sprawdź też poziomy niżej/wyżej, bo nie jest to pokazane na mapie, a cel może być pod tobą, lub nad.

Miałem podobnie, zabiłem cienia, to nagle zniknął mi Zachariasz. Szukałem go po ich "klasztorze" i po 10 minutach szukania stał sobie koło portalu jak niby nic.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: JAK PRZEJŚC PRZEZ KRATĘ DO ZAchariasza
PostNapisane: 17 wrz 2014, 12:52 
Casual
Casual

Dołączył(a): 21 sie 2014, 18:52
Posty: 5
szukanie nic nie dalo nie ma tego cienia misja to Scigany przez tlum - nie moge znalezc - cien naganiacza 6/7


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: JAK PRZEJŚC PRZEZ KRATĘ DO ZAchariasza
PostNapisane: 17 wrz 2014, 15:18 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 gru 2011, 04:16
Posty: 264
Lokalizacja: Ziemia
A wcześniejsze zapisy? Posiadasz takowe? Wczytaj, sprawdź, może zaskoczy.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: JAK PRZEJŚC PRZEZ KRATĘ DO ZAchariasza
PostNapisane: 18 wrz 2014, 13:53 
Casual
Casual

Dołączył(a): 21 sie 2014, 18:52
Posty: 5
nie mam zapisane jestem juz po prawie wszystkich misjach oprocz kilku tych co sa powiazane z tym


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: JAK PRZEJŚC PRZEZ KRATĘ DO ZAchariasza
PostNapisane: 18 wrz 2014, 17:47 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 12 maja 2012, 16:39
Posty: 32
Lokalizacja: Kraków
Gra w: Risen 3, World Of Tanks, Gothic 3
Na bank musisz mieć jakiś zapis, ponieważ gra robi zapisy automatycznie w niektórych momentach. Wiadomo, będzie to bolało, ale jeśli chcesz przejść dalej, to musisz to zrobić.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 9 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules