Teraz jest 19 gru 2018, 14:48


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Błąd z Wyrocznią
PostNapisane: 19 sie 2014, 20:39 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 sie 2014, 20:20
Posty: 3
Witam forumowiczów, chciałbym podzielić się z Wami problemem, który napotkałem w misji pt. "Porozmawiaj z Wyrocznią". Zwiedzając świątynię na Kila, wpadłem do dziury w której musiałem stoczyć walkę z Margoloth. Nie było z tym żadnych trudności, po pokonaniu Wyroczni otrzymałem chwałę oraz ukazał się krótko trwający filmik na którym Margoloth upada i po chwili podnosi się. Ok, tak raczej powinno być. Jednak po filmiku nic się nie wydarzyło i w nieskończoność pojawiały się jaja pająków - nie dało rady ich powstrzymać. Porozmawiać z Wyrocznią nie miałem możliwość, ani nie mogłem jej atakować (posiadała ona 1/3 hp). Od razu napiszę, że misję miałem rozpoczętą, żeby z nią porozmawiać (wszystko wykonałem u Chani). Po pokonaniu w komnacie obok Cieni i zlikwidowaniu portalu także nic się nie działo. Niestety zignorowałem problem i poszedłem fabułą dalej, aż doszedłem do misji dot. znalezienia miejsca Rytualnego Ducha...

Spotkał się ktoś z takim problem? Czy znacie rozwiązanie? Proszę o odpowiedź.
Najgorsze w tym jest to, że nie mam zapisanej walki z nią i nie mógłbym cofnąć się do tego momentu... Bym musiał rozpocząć grę od początku.

Pozdrawiam, Kamashiii.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Błąd z Wyrocznią
PostNapisane: 20 sie 2014, 13:40 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 12 sie 2014, 21:16
Posty: 60
Korzystałeś z jakiś trainerów/modów/cheatów? Próbowałes wczytać save sprzed walki, pokonać wyrocznię i zobaczyć czy to naprawi błąd?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Błąd z Wyrocznią
PostNapisane: 20 sie 2014, 13:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 sie 2014, 20:20
Posty: 3
Nie, nie korzystam/łem z żadnych ułatwień. Od początku grałem normalnie, z żadnym modem/traineraem nie miałem styczności. Jak opisałem w pierwszym poście, uważałem, że wszystko jest w normie - bo jeśli nie chciała zemną rozmawiać to może czegoś nie wykonałem (taką myśl miałem). Dopiero jak poszedłem fabułą dalej to zorientowałem się, że coś jest nie tak... Reinstalacja Risen'a nie dała poprawy. :/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Błąd z Wyrocznią
PostNapisane: 12 wrz 2015, 16:11 
Casual
Casual

Dołączył(a): 15 gru 2011, 06:45
Posty: 5
Mam to samo na PS4, no ch.j mnie prawie strzelił jak się skapowałem że już sejwa nie mam.
Rozwiązałeś tą sprawę czy grasz od początku?

Już sobie poradziłem :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules