Teraz jest 17 gru 2018, 00:44


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z odpaleniem przez steam
PostNapisane: 28 sie 2015, 20:00 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 sie 2015, 19:47
Posty: 3
Witam ostatnio kupiłem risena 3 na steam i po pobraniu go odziwo jak żadna inna gra , zaczą się odrazu włączać bez instalacji, niestety nie wyszło z tego nic dobrego i gdy włączam risena 3 pokazuje się logo potem pokazuje się czarny ekran i wywala mnie do pulpitu. Próbowałem użyć opcji sprawdź spójność plików gry niestety nic to nie dało ponoć wszystkie pliki są na swoim miejscu. Usunięcie i pobranie od nowa też nic nie dało.
Proszę o odpowiedz bo jeżeli nie zadziała to mam jeszcze tydzień na zwrot gry na steam :)

Mój komputer:
GTX 660
8gb ram
i5 4460


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem przez steam
PostNapisane: 29 sie 2015, 10:31 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 31 gru 2011, 19:21
Posty: 186
A w ogóle to co oznacza że uruchamia się bez instalacji, bez pobierania plików gry ? Może reinstalacja steama pomoże, warto też napisać do pomocy technicznej steam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem przez steam
PostNapisane: 29 sie 2015, 14:46 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 sie 2015, 19:47
Posty: 3
To znaczy pliki się pobrały ale po ich pobraniu gdy klikam na grę to ona się nie instaluje tylko od razu uruchamia.Spróbuje też reinstal steama, co do pomocy technicznej steama napisze ale o ile się nie mylę pracują tam dopiero w poniedziałek a oprócz tego mają chyba jeszcze kilka dni na odpisanie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem przez steam
PostNapisane: 29 sie 2015, 14:51 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 sie 2015, 19:47
Posty: 3
Co do reinstalacji to jest mały problem ponieważ nie mam gdzie zgrac gier już pobranych a gdy odinstaluje steam to sie wszystkie usuną.Może jakieś inne propozycje.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z odpaleniem przez steam
PostNapisane: 31 sie 2015, 09:54 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
jeśli steam zainstalował grę to na pewno musi być na komputerze, nie ma takiej opcji, że jej nie ma. Sprawdź gdzie jest docelowa lokacja do instalek steam i namierz plik startowy, ustaw w jego właściwościach /uruchom jako administrator/
mógł zainstalować się na C: gdzie jest domyślny katalog dla steam, użyj opcji wyszukaj dla risen.exe

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules