Dołączył(a): 31 sty 2012, 11:48 Posty: 3294 Lokalizacja: Holy Terra
Axel Carson
Dzięki, ha w trupa trzeba się urżnąć wcześniej ale oczywiście pod udaje misji...Dobra dość tego ckliwego gadania-Axel wizą głęboki oddech- Trzeb brać się za robotę aby było jakieś potem a poza tym nie chcę że by potem chłopaki z kompani mówili że moja własna żona pokonała mnie w ilość trupów - Podrapał się po brodzie i ruszył do stołówki-Wiesz skoro już gadam o zadaniu myślę że trzeba nowy odział zoo zintegrować to co było wcześniej to były luźnie misje a teraz toczymy wojnę...
_________________ IN THE GRIM DARKNESS OF THE FAR FUTURE THERE IS ONLY WAR "Mess with the best, die like the rest" -8th Cadia "In life, war. In death, peace. In life, shame. In death, atonement."- Death Korps of Krieg Stand fast and die like Guardsmen!
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
Andrea Keller
Szła obok Axela, próbując odgonić wszelkie ponure wizje. Wreszcie jej się to udało. Tak, oddział zoo, nie taki sam i już zupełnie nie ten sam co kiedyś. - Też o tym myślałam. Masz jakiś pomysł? Alex nieźle się dogaduje z nową, Jesfis, ale ci obcy... - pokręciła głową - Tarik źle się czuje w tak "rozwiązłym" towarzystwie. Nie wiem, czy nie myśli o dołączeniu do ochrony profesora. Nie zdziwiłabym się. I muszę porozmawiać z drellką... o której nic nie wiadomo.
Axel Carson
Szedł obok Andrei-No cóż może jakieś spotkanie a potem wspólny trening w symulatorze ? i na ringu i można by ich na drużyny podzielić
_________________ IN THE GRIM DARKNESS OF THE FAR FUTURE THERE IS ONLY WAR "Mess with the best, die like the rest" -8th Cadia "In life, war. In death, peace. In life, shame. In death, atonement."- Death Korps of Krieg Stand fast and die like Guardsmen!
Andrea Keller
- Z moich ludzi zostało tylko pięciu marines. No i wy... Chciałabym, żebyście ćwiczyli razem, ale... braki kadrowe, Axel. Nie ma kto dopilnować spraw mniej ważnych. Zająłbyś się tym?
Axel Carson
Axel spojrzał na Andre- Chcesz że bym ja to zorganizował i podzielił ich na drużyny.... ok nie ma problemy ale będziesz mi winna whisky ślicznotko - Uśmiechną się
Andrea Keller
- Nawet dwie. Wybranej przez ciebie marki. - zaśmiała się krótko - Jestem ci też winna rewanż, pamiętasz? Ale to na pewno nie dzisiaj. Zbliżali się do mesy. - Cholera, albo mam omamy, albo ktoś coś pichci. Nie uwierzę, że znalazł się ochotnik do kucharzenia. - pokręciła głową.
Dołączył(a): 14 sie 2012, 22:23 Posty: 12641 Lokalizacja: M(h)roczna Wieża
Jesfis Zwinęła się z bólu gdy kopnięto ją w żebra.
_________________ Nie znosisz ludzi, kontaktów z nimi, czujesz się źle za każdym razem, gdy opuszczasz swoją siedzibę. Gdy już musisz wchodzić w interakcję ze społeczeństwem, dajesz się poznać jako osoba wyjątkowo nieprzyjemna, neurotyczna, sakrastyczna i groźna.
Gra w: Dragon Age, Mass Effect, Skyrim, Wiedźmin
Jesfis
Przeturlała się w bok po czym błyskawicznie się podniosła. Chciała rzucić się na Alexa z mocnym kopniakiem w krocze, następnie uderzyć jego głową o kolano.
Gra w: gry
Alex Mercer
Tym razem poczekał na to, aż Jesfis wstanie. Spróbuje szybko uderzyć Jesfis w splot słoneczny, co jedynie powinno pozbawić ją tchu. W razie czego będzie unikał, najprawdopodobniej w bok.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości