|
Autor |
Wiadomość |
Onegda
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 25 cze 2015, 12:29 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24 Posty: 7339 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
|
Chloe
- Na pewno za dużo, żeby je dźwigać - powiedziała, mieszając jedzenie. - Cholera, znowu za dużo zrobiłam... Nałożyła słuszną porcję risotto na talerz i podała Alexowi, część ryżu zostawiła na patelni. - Smacznego, Alex. Należy cię się. Sama zaparzyła sobie kawę. Mocną jak pierdolnięcie młotkiem po paluchach, czarną jak wielka, czarna dziura, gorzką jak wyrzuty sumienia i gorącą jak piekło. Muszę przetrzeźwieć. Dosiadła się do niego, oplatając palcami kubek. Kawa pachniała świetnie, zaciągnęła się tym zapachem. - Przepraszam cię, że pytam, ale ciekawość zawodowa nie daje mi spokoju - zaczęła ostrożnie. - Nie jestem pewna, czy rozumiem tę wirtualną rzeczywistość. Nie spotkałam się z czymś takim, nawet szkole - uśmiechnęła się ładnie, biorąc łyk kawy. - Śmierdzi trochę sztuczną inteligencją, nie wierzę, że ktoś by się na to poważył...
_________________ To nie ja! To postać! - SESJE RPGAedd Gynvael - Bywalec
 Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.
|
|
Góra |
|
 |
|
Smalauk
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 25 cze 2015, 13:02 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 31 sty 2012, 11:48 Posty: 3294 Lokalizacja: Holy Terra
|
Axel Carson
Axel stał i czekał a jako że czekana było nudne zamyślił się...Co sprawiło nie zauważył wchodzące do środka kobiety.Gdy Wyrwał się z zamyślenia zauważył ją Zaraz to ta co poturbował Alexa, ciekawe czy ją Andrea też przyjęła do oddziału Najemnik otworzył piwo i czym podszedł do kobiety- Siema jestem Axel a my się jeszcze chyba nie znamy
_________________ IN THE GRIM DARKNESS OF THE FAR FUTURE THERE IS ONLY WAR "Mess with the best, die like the rest" -8th Cadia "In life, war. In death, peace. In life, shame. In death, atonement."- Death Korps of Krieg Stand fast and die like Guardsmen!
|
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 25 cze 2015, 13:03 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: gry
|
Alex Mercer
- Dziękuję - odparł i zanim znowu się odezwał, to spróbował risotto, które zrobiła Chloe. - Bardzo dobre. Świetna odmiana od zwykłych, żołnierskich racji żywnościowych - powiedział po dłużej chwili i uśmiechnął się z uznaniem. - Nie jestem technikiem, żeby znać się na tego typu rzeczach. WI załadowała ten "projekt V", nastąpiła ciemność i gdy otworzyłem oczy, to byłem już w tej wirtualnej rzeczywistości - odpowiedział szczerze i wrócił do posiłku.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
Onegda
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 25 cze 2015, 13:11 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Chloe
Inteligent. - Ale to co? Ktoś ci powiedział, że to wirtualna rzeczywistość? Nie potrafię sobie tego wyobrazić... - westchnęła. - Musiało być okropnie, niesamowite, że udało wam... tobie, udało się uciec... Uśmiechnęła się do niego ładnie. - Cieszę się, że ci smakuje - powiedziała, lekko kiwając głową. - Sama odwykłam od wojskowych racji żywnościowych, chyba się będzie trudno przestawić - zaśmiała się. - Andrea mówiła, że nikt nie gotuje... - dodała trochę poważniej. - Um, Alex? Podparła dłonią brodę i zapatrzyła się na niego. - Co się stało, że złamałeś nos? Przecież po misji było z nim wszystko w porządku. Litości, z tym złamanym nosem też jest śliczny. Stop, stop, stop, mała. Nie rób tego. Kurw.a, jest śliczny.
|
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 25 cze 2015, 13:18 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Alex Mercer
- Nikt mi tego nie powiedział, po prostu działy się tam takie wydarzenia, które nie mogłyby dziać się naprawdę. W naszych czasach nie goniliby cię naziści i nie próbowałaby cię zabić statua wolności z głową Stalina - powiedział i zaśmiał się lekko. Niby było tam okropnie, jednak nie przez cały pobyt tam. - Złamany nos jest skutkiem sparingu, który urządziłem sobie z pewną osobą - odpowiedział.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
Onegda
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 25 cze 2015, 13:26 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Chloe
Spróbowała się nie zaśmiać, ale nie potrafiła się powstrzymać. - BOŻE przepraszam, tam było strasznie, ale... Naprawdę naziści? Stalin? Ciekawe, co ci inżynierowie ćpali od tego projektu V? - Totalnie psychodeliczna faza. Ciekawe, czy taka była architektura wizji, czy może poddali was działaniom środków psychotropowych? Narkotyków? Nie, to zbyt proste... A może to jak masowa histeria? Nie, jesteście za silni psychicznie, więc może... Zakrztusiła się kawą. Za mocna. - Przepraszam, powinnam się zamknąć - struchlała, delikatnie odstawiając kubek. - Na zajęciach w Akademii nigdy nie umiałam usiedzieć, zawsze miałam za dużo pomysłów, nawet tych absurdalnych - próbowała się tłumaczyć. Spojrzała na niego uważnie. - Chcesz jeszcze risotto? Zostało na patelni - kiwnęła głową i podniosła się. - Mmm, lubisz sparingi? To było... bardziej na sportowo, czy o coś poszło? Nie rób tego, nie proponuj mu, że też pójdziesz na sparing. Wpierdoli ci jedną ręką i z zamkniętymi oczami... Nie, masowania po też mu nie proponuj. To pewnie było z całą Rosjanką. Dać się tknąć takiej wydrze?
|
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 25 cze 2015, 13:40 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Alex Mercer
- Jak tak teraz o tym myślę, to wydaje mi się, że ci naukowcy mieli pełną kontrolę nad tą wirtualną rzeczywistością, w której teraz siedzieliśmy i mogli ją kształtować tak, jak chcieli. Jeśli tak byłoby naprawdę, to albo mieli dziwne i niezłe poczucie humoru albo naprawdę coś ćpali - odpowiedział i znowu się zaśmiał, jednak tym razem tylko przez chwilę. - Dokładkę? Z chęcią. Jest naprawdę bardzo dobre - odparł. Jeśli jest okazja zjedzenia czegoś innego niż racji żywnościowych, to dobrze jest ją wykorzystać. - Sparingi traktuję głównie jako trening i przypomnienie sobie niektórych ciosów. Spokojnie, sparing był "na sportowo"- o nic nie poszło
|
|
Góra |
|
 |
Onegda
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 25 cze 2015, 13:43 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Chloe
Wróciła do niego, niosąc patelnię. Wyłożyła mu całą resztę na talerz. - W takim razie wolę nie wiedzieć, kiedy twój sparing jest "o coś" - zaśmiała się, odstawiając patelnię i wróciła na swoje miejsce. Miała jeszcze trochę kawy i nie chciała jej wypić na raz. - A co trenujesz? Wpieprzy ci, Sanderson, nie pozbierasz się. Poleżeć pod nim ci się zachciało... - Bo ja to nic specjalnego właściwie, bardziej polegam na sondzie. Czasem tylko... zdarza mi się kopnąć.
|
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 25 cze 2015, 13:52 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Alex Mercer
- Trenowałem - poprawił ją. - Krav-magę. Trenowałem to na tyle długo, że udało mi się osiągnąć najwyższy stopień czarnego pasa. To będzie jakieś... 8-10 lat, nie pamiętam po ile dokładnie latach udało mi się osiągnąć ten stopień - odpowiedział. Mogło to brzmieć jak jakieś przechwałki, jednak tym nie były, była to po prostu odpowiedź na zadane pytanie. Po chwili zabrał się za jedzenie.
|
|
Góra |
|
 |
Onegda
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 25 cze 2015, 14:00 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Chloe
Wow. - Och, to pewnie jestem całkiem bez szans z tobą - zaśmiała się, dopijając do końca kawę. - Robi wrażenie - zgodziła się. I zebrał taki wpierdol? Ta Ruska to psychopatka...
|
|
Góra |
|
 |