Gra w: gry
Alex Mercer
- Nigdy nie wiadomo... Nawet mistrzom zdarza się przegrywać - odparł, po czym dokończył jeść i poszedł po szklankę wody. Wrócił z nią do stolika, przy którym zostawił Chloe i usiadł przy nim ponownie. - A co? Ty też chciałaś mnie "zaprosić" na sparing? - zapytał
Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24 Posty: 7339 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
Chloe
Uśmiechnęła się szeroko. - To pewnie byłoby całkowicie jednostronne, ale jeśli masz jeszcze siłę, to czemu nie - zaśmiała się. - O ile będziesz delikatny - powiedziała łagodnie, wstając od stołu. Odniosła kubek do zmywarki.
_________________ To nie ja! To postać! - SESJE RPG
Aedd Gynvael - Bywalec
Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.
Gra w: gry
Alex Mercer
- Muszę odmówić, bo powiedziałem sobie, że na dzisiaj wystarczy mi sparingów - po tych słowach wypił resztę wody, która pozostała w jego szklance i także odstawił ją na zmywarkę. - Ale na siłownię i salę treningową możemy się przejść, może akurat kogoś tam spotkamy - zaproponował.
Gra w: Dragon Age, Mass Effect, Skyrim, Wiedźmin
Jesfis
Ściszyła muzykę i popatrzyła na mężczyznę. - Jestem Jesfis Raisa. Mów jak chcesz. - Odpowiedziała biegnąc. Kątem oka zauważyła również, że ta nowa, ruda, przyszła na salę wraz z Alexem. Temu jeszcze nie mało...? Zastanowiła się chwilę i wróciła wzrokiem na mężczyznę czekając na odpowiedź.
Dołączył(a): 31 sty 2012, 11:48 Posty: 3294 Lokalizacja: Holy Terra
Axel Carson
Spojrzał na kobietę- Axel Carson- Axel wyją papierosa, podsuną również paczkę Jesfis-Hmm Andrea przyjęła cię do oddziału zoo ? - Spytał z tym samie momencie weszła Chole i Alex- Hejka, dobrze że jesteście
_________________ IN THE GRIM DARKNESS OF THE FAR FUTURE THERE IS ONLY WAR "Mess with the best, die like the rest" -8th Cadia "In life, war. In death, peace. In life, shame. In death, atonement."- Death Korps of Krieg Stand fast and die like Guardsmen!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości