Gra w: Dragon Age, Mass Effect, Skyrim, Wiedźmin
Jesfis
Wciąż biegła. - Nie dzięki. Może potem. - Uśmiechnęła się na widok papierosów. Oszczędnym gestem również skinęła Alexowi i Rudej. - Tak. - Odpowiedziała krótko na zadane pytanie.
Dołączył(a): 31 sty 2012, 11:48 Posty: 3294 Lokalizacja: Holy Terra
Axel Carson
Uśmiechną się do kobiety-więc będzie musimy się trochę lepiej poznać wskazał ręka na leżące butelki z piwem- Częstujcie się- Zaciągną się papierosem i spojrzał na Alexa-Hmm dostałem pewnie zadanie ale resztę wam wytłumacz jak wreszcie zjawi się reszta oddziału zoo wersja 3.0
_________________ IN THE GRIM DARKNESS OF THE FAR FUTURE THERE IS ONLY WAR "Mess with the best, die like the rest" -8th Cadia "In life, war. In death, peace. In life, shame. In death, atonement."- Death Korps of Krieg Stand fast and die like Guardsmen!
Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24 Posty: 7339 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
Chloe
Mimowolnie zachichotała, słysząc "wersja trzy zero". - Naprawdę dużo przeszliście razem - powiedziała niejako z uznaniem, patrząc na Axela. Na kobietę nie spojrzała ani razu. - Biorąc pod uwagę gdzie jesteśmy, mam nadzieję, że odbędzie się bez bólu, ale za to będzie przyjemnie. Proszę, proszę, proszę, proszęproszęproszpro... Nie chcę dostać lania.
_________________ To nie ja! To postać! - SESJE RPG
Aedd Gynvael - Bywalec
Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.
Dołączył(a): 31 sty 2012, 11:48 Posty: 3294 Lokalizacja: Holy Terra
Axel Carson
Oby nie -odparł dla Alexa, dopalił papieros i go zgasił po czym zwrócił się do Chole- No trochę by się tego nazbierało...a w większość było by trudno uwierzyć
_________________ IN THE GRIM DARKNESS OF THE FAR FUTURE THERE IS ONLY WAR "Mess with the best, die like the rest" -8th Cadia "In life, war. In death, peace. In life, shame. In death, atonement."- Death Korps of Krieg Stand fast and die like Guardsmen!
Jesfis
Z przyśpieszonym oddechem zeszła z bieżni. Skinęła na paczkę papierosów i Axlowi na znak, że jednego sobie weźmie. Odpaliła. Poruszyła barkiem, potem przekręciła kark i wypuściła dym z ust. - To co Alex. - Uśmiechnęła się złośliwie. - Kiedy rewanż?
Gra w: gry
Alex Mercer
Spojrzał na Jesfis. - Może za kilka dni, może za kilka tygodni albo nawet dłużej. Nie wiem co się wydarzy w międzyczasie, jednak wiem, że przez następne kilka dni lepiej będzie, jeśli nie będę z nikim walczył - odparł.
Jesfis
Zaciągnęła się ponownie. - Pewnie. - Uśmiechnęła się. - Musisz być w dobrej formie. Żeby było fair. - Wycedziła i zmrużyła oczy. Może nieco zalotnie, a może tylko się przekomarzała.
Gra w: gry
Alex Mercer
- Bardziej chodzi o złamany nos, a nie o dobrą formę. Nie chcę uszkodzić go jeszcze bardziej - odparł. - O moją formę to ty się nie martw - dodał, a przez jego twarz przeszedł cień uśmiechu.
Dołączył(a): 14 sie 2012, 22:23 Posty: 12641 Lokalizacja: M(h)roczna Wieża
Tamira Znalazł ją człowiek w mundurze porucznika. - Kapitan każe się stawić w sali treningowej.
Tarik Tamira Znalazł go człowiek w mundurze porucznika. - Kapitan każe się stawić w sali treningowej.
_________________ Nie znosisz ludzi, kontaktów z nimi, czujesz się źle za każdym razem, gdy opuszczasz swoją siedzibę. Gdy już musisz wchodzić w interakcję ze społeczeństwem, dajesz się poznać jako osoba wyjątkowo nieprzyjemna, neurotyczna, sakrastyczna i groźna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość