Dołączył(a): 14 sie 2012, 22:23 Posty: 12641 Lokalizacja: M(h)roczna Wieża
Andrea Znalazła Andrewsa pracującego przy systemach zasilania.
_________________ Nie znosisz ludzi, kontaktów z nimi, czujesz się źle za każdym razem, gdy opuszczasz swoją siedzibę. Gdy już musisz wchodzić w interakcję ze społeczeństwem, dajesz się poznać jako osoba wyjątkowo nieprzyjemna, neurotyczna, sakrastyczna i groźna.
Dołączył(a): 31 sty 2012, 11:48 Posty: 3294 Lokalizacja: Holy Terra
Axel Carson
Skoro nie ma sprzeciwów - Tu Axel zrobił spojrzał po zebranych na sali-Tak Chole najszybszy sposób integracja to trening oraz wspólna walka wiec tym się zajmiemy a potem zgodnie z tradycją urządzimy popijawę oczywiście jak nie chcesz nie musisz brać udziału w sparingu ale w strzelaniu już tak wziął głęboki oddech-Słuchajcie nie każe wam od razu zostać przyjaciółmi ale warto choć trochę znać i wiedzieć kogoś z kim macie walczyć zwłaszcza że to już nie strzelanie to jakiś najemnych zbirów a regularna wojna...Wiem już na coś stać Alexa to cholernie dobry żołnierz..Andrea to jedne z najlepszych snajperów i komandosów jaki znam...Specjalista on jest specyficzny ale zna się na robocie..a ja no cóż...pokażcie mi dowolną bazę,statek, umocnią pozycję wroga w wymyśle wam dziecięce sposobów na jej zdobycie a jak mi załatwiance parę grantów to wcielane ten plan w życie
_________________ IN THE GRIM DARKNESS OF THE FAR FUTURE THERE IS ONLY WAR "Mess with the best, die like the rest" -8th Cadia "In life, war. In death, peace. In life, shame. In death, atonement."- Death Korps of Krieg Stand fast and die like Guardsmen!
Dołączył(a): 14 sie 2012, 22:23 Posty: 12641 Lokalizacja: M(h)roczna Wieża
Andrea - Tak pani kapitan. Zapytał o stabilizator do promu i potem poszedł.
_________________ Nie znosisz ludzi, kontaktów z nimi, czujesz się źle za każdym razem, gdy opuszczasz swoją siedzibę. Gdy już musisz wchodzić w interakcję ze społeczeństwem, dajesz się poznać jako osoba wyjątkowo nieprzyjemna, neurotyczna, sakrastyczna i groźna.
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
Andrea Keller
Poszedł. Cóż, może nie tylko Chloe chce się zapomnieć przy pracy. Oby. - Dziękuję. No to pójdzie... poszukać pilota dalej, przy promach, w warsztacie, na koniec u niego. A jeśli nie, to zajrzy nawet między rusztowania pancerza ablacyjnego krążownika. Jak świat światem, żołnierze na każdym statku zawsze znajdują miejsca bumelki i zawsze liczą, że dowódca nie wie. Póki działali bez zarzutu, Andrea mogła "nie wiedzieć", jednak co jak co, swój statek znała lepiej niż oni i tylko troszeczkę mniej niż główny inżynier Crooms.
Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24 Posty: 7339 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
Chloe Andrea obita, Alex obity, Szajba leży nieprzytomny. Z turianinem i drellką walczyć nie będę, bo to będzie cholerny rasizm... Albo jak nie będę, to będzie rasizm... Jebana poprawność polityczna. Spojrzała na Axela przerażonym spojrzeniem. On i Pokiereszowana Gęba. Boże drogi... - A nie możemy się od razu schlać? - zapytała cicho. Spojrzała na Alexa. Z nim mogłaby walczyć. I bardzo chętnie by mu się podłożyła.
_________________ To nie ja! To postać! - SESJE RPG
Aedd Gynvael - Bywalec
Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.
Gra w: Dragon Age, Mass Effect, Skyrim, Wiedźmin
Jesfis
Wysłuchała Axela. Sranie w banie. Róbże ten trening wreszcie... - To co? Kto pierwszy? Chętni? - Spojrzała surowo po zebranych. Może jakaś para wykazała by chęć sparingu jako pierwsza. A może ktoś rzuci jej wyzwanie? Pizdy... - Las rąk... - Syknęła cicho.
Dołączył(a): 31 sty 2012, 11:48 Posty: 3294 Lokalizacja: Holy Terra
Axel Carson
Spojrzał na Chole po czum uśmiechną się ze smutkiem-Niestety to nie wchodzi w grę- Przeniósł wzrok na Jesfis- Ja mogę, chcesz walczyć jednego na jednego czy dwóch na dwóch ?
_________________ IN THE GRIM DARKNESS OF THE FAR FUTURE THERE IS ONLY WAR "Mess with the best, die like the rest" -8th Cadia "In life, war. In death, peace. In life, shame. In death, atonement."- Death Korps of Krieg Stand fast and die like Guardsmen!
Gra w: Assassin's Creed, Mass Effect, Resident Evil
Tamira
Przysłuchiwała się rozmowie. Drellka-zabójczyni vs ludzie..to będzie ciekawe.. Taka integracja nie jest najlepszym sposobem..obicie się po mordach, połamanie kończyn. Super pomysł. Dlaczego nie mogą od razu strzelać do siebie i sprawdzić kto przyjmie najwięcej kul na klatę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości