Autor |
Wiadomość |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 03 lip 2015, 21:15 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: gry
|
Alex Mercer
- Robi się - odparł i wziął Jesfis w ramiona. Następnie wyszedł z sali i skierował się do medycznego.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
|
Shartan
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 03 lip 2015, 22:50 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Antares Whitmore
Wstał i podszedł Andrei. Po jej minie miał wrażenie, że coś jej się nie stało. Integracja nie przebiegła do końca tak jak, to było planowane. - Andreo wszystko w porządku? Dobrze, że obcy się wcześniej ulotnili, takie zakończenie pojedynku o puszkę mogło ich zniesmaczyć.
_________________ KP - PTP
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 03 lip 2015, 23:01 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Andrea Keller
- Mhm. To nic takiego. - zmusiła się do uśmiechu - Chyba przy upadku przestawiłam sobie znowu ten cholerny bark. Nic mi nie będzie. Spojrzała na Szajbę badawczo. Skojarzyła, że on nigdy wcześniej nie towarzyszył im w walkach na ringu, nawet jako widz. - Nie lubisz barbarzyńskich rozrywek?
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 03 lip 2015, 23:31 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Antares Whitmore
Andrea zadała mu pytanie. - To zależy co uznać za barbarzyńskie rozrywki. Wolę jednak unikać tak ostrych walk by uniknąć kontuzji, bo później taka kontuzja może podczas misji zdecydować o tym czy się ją przeżyje. Jednak kiedy nie wykonuje misji i nie będę musiał jej zaraz jakieś wykonać czyli wtedy jak mam wolne nie stronię od sparingów nawet ostrych. Ta walka zdecydowanie była ostra i Andrea chyba odniosła kontuzje.
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 03 lip 2015, 23:45 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Andrea Keller
- A wiesz, że statystyki mówią, iż najwięcej wypadków zdarza się w domowym zaciszu? - tym razem uśmiechnęła się ,z dużą dawką ironii Łypnęła na Axela. Wstała, unikając przy tym ruchów uszkodzonym ramieniem. - Jasne. Lepiej jest unikać kontuzji. - roześmiała się krótko - Niestety nie zawsze się udaje. Nie wiem kiedy będziemy mieć wakacje, a szczerze mówiąc ciekawi mnie jak wypadłby większy turniej. Ale na razie to musimy tu nieco ogarnąć.
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 04 lip 2015, 00:02 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Antares Whitmore
Kiwnął głową. - Prawda. Choć salę treningową ciężko nazwać domowym zaciszem. Wakacje będziemy mieć jak już pokonamy Żniwiarzy. Czemu nie, tylko trzeba będzie wybrać dyscyplinę w której zostanie zorganizowany ten turniej. W sumie nieźle oberwała cała czwórka, która wzięła udział w tej grze o puszkę.
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 04 lip 2015, 00:04 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Andrea Keller
- Tylko nie mów, że szachy...
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 04 lip 2015, 00:08 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Antares Whitmore
Uśmiechnął się. - Nie. Myślałem raczej o bierkach, a ty w jakiej dyscyplinie chciałaś byś zorganizować ten turniej? Przypuszczał, że Andrea myślała o jakimś sporcie walki.
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 04 lip 2015, 00:16 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Andrea Keller
- Zależy. Pewnie zasady musiałyby uwzględnić techniki łączone z kilku sztuk walki. Masz swoją ulubioną? Oczywiście, że myślała o mordobiciu. W szachy i w karty mogli grać pozaturniejowo.
|
Góra |
|
 |
Shartan
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 04 lip 2015, 00:24 |
|
Nałogowiec |
 |
|
Antares Whitmore
Jak widać miał racje. - Preferuje karate. Jeśli zaś chodzi o turniej mieszany, to co powiesz na to Andreo by zorganizować zawody w wrestlingu. Z pewnością były widowiskowe. A z ich udziałem osób z ich grupy mogłoby być nawet bardzo widowiskowe.
KP - SWO
KP - TTP
KP - PŻ
KP - UŚ
|
|
Góra |
|
 |