|
Autor |
Wiadomość |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 05 lip 2015, 00:53 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: gry
|
Alex Mercer
- Lepiej ty to zrób, w końcu tu drzwi do twojej kwatery, a nie mojej - odparł uśmiechając się do Chloe. - Chciałem sprawić, jak czujesz się po tej "integracyjnej walce o puszkę piwa" - dodał po chwili.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
|
Smalauk
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 05 lip 2015, 09:15 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 31 sty 2012, 11:48 Posty: 3294 Lokalizacja: Holy Terra
|
Axel Carson
Axel wstał i rozmasował szczękę-Tak mam wszystko całe- Uśmiechną się zaczepnie- Ale była zabawa ale i tak chcę normalnego rewanżu Najemnik zaczął rozgląda się po sali pięknie-No cóż widzie że prawie wszyscy olali wspólny symulator...pięknie więc chyba tyle zostaje z integracji ale i tak Andrea jesteś winna mi dwie butelki a teraz idę poszukać Jefis...po wszystkim muszę się napić Wyszedł z sali
_________________ IN THE GRIM DARKNESS OF THE FAR FUTURE THERE IS ONLY WAR "Mess with the best, die like the rest" -8th Cadia "In life, war. In death, peace. In life, shame. In death, atonement."- Death Korps of Krieg Stand fast and die like Guardsmen!
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 05 lip 2015, 09:22 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Andrea Keller
- Dostaniesz. - uśmiechnęła się do Axela, nie precyzując czy chodzi o butelki czy rewanż. - Szukaj w ambulatorium. Powinna już chyba dojść do siebie.
|
Góra |
|
 |
Onegda
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 05 lip 2015, 10:36 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24 Posty: 7339 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
|
Chloe
Uśmiechnęła się trochę zbolało. - Dlatego ja mogę wejść z tym. - Otworzyła drzwi karta i wpuscila Alexa do środka. - Czułam, że to będzie zły pomysł, ale czasem nie umiem się powstrzymać... Miałam nadzieję, że będzie zabawniej. Chyba mam szczęście, że nie pękł mi zoładek, jak Jesfis mnie kopnęła... Usiadła na łóżku. - Chyba długo nic nie zjem... Zwiesiła głowę. - A miałam taka ochotę na lody... - Uśmiechnęła się do niego szeroko. - A ty? Jak ci się walka podobała?
_________________ To nie ja! To postać! - SESJE RPGAedd Gynvael - Bywalec
 Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.
|
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 05 lip 2015, 12:32 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Alex Mercer
- Gdzieś w połowie wasz integracyjny sparing przybrał na sile tak, że można było mieć wrażenie, iż walczycie o coś cenniejszego niż zwykła puszka piwa, w dodatku zgnieciona tak, że praktycznie walczyliście o jej szczątki, ale źle się tego nie oglądało - powiedział siadając na krześle. - Podejrzewam, że sam wziąłbym w tym udział, gdyby nie uszkodzony nos - dodał po chwili.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |
Onegda
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 05 lip 2015, 13:08 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Chloe
- Nie sądziłam, że to będzie aż tak brutalne... Nie dziwię ci się, że zrezygnowałeś z walki. Chyba też się wstrzymam na jakiś czas od przyjacielskich sparingów. Oparła się plecami o ścianę za łóżkiem i spojrzała na Alexa badawczo. - Został jeszcze ten symulator... O rany, Andrea chyba jest strasznie zasadnicza. Wiem, że żyje w stresie, ale musi się wyluzować, bo kiedyś nam pęknie... - westchnęła. - A ty? Co lubisz robić żeby się rozładować?
|
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 05 lip 2015, 13:29 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Alex Mercer
- W ćwiczeniach w symulatorze wezmę udział, to jest pewne - odparł. Wydawało mu się, że w ćwiczeniach ma wziąć udział każdy z członków oddziału. - Zwykle to słucham muzyki i ćwiczę na sali, ale zdarza się, że do rozładowania wystarczy mi zwykłe drzemka albo medytacja - odpowiedział na pytanie. - A jak to się ma w twoim przypadku? Co robisz, żeby się rozładować?
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 05 lip 2015, 13:32 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Andrea Keller
Po zlikwidowaniu śladów "rzeźni" na ringu pozostało jeszcze jedna niewesoła sprawa do załatwienia. Najpierw Alex, teraz Jesfis i jeszcze to... - Andrea westchnęła i śladem Carsona pomaszerowała do ambulatorium, przygotowując się mentalnie na wyrzuty ze strony lekarza.
|
Góra |
|
 |
Onegda
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 05 lip 2015, 13:52 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Chloe
- Gotuję albo dłubię przy sondzie - uśmiechnęła się. - Lubię mieć czym zająć ręce. Sondy są bardzo delikatne, to trzeba mieć sprawne palce. Jeden zły ruch i... BUM! - zaśmiała się. - Jeszcze w szkole jedna mi wybuchła, dwa miesiące nie miałam brwi... Zamyśliła się. - Nigdy nie próbowałam medytować... To trzeba jakoś pracować oddechem? - spytała szczerze się interesując. - Nauczysz mnie?
|
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 05 lip 2015, 14:10 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Alex Mercer
- Oddech jest ważny w trakcie medytacji. Musisz też pozbyć się jakichkolwiek myśli w jej trakcie, żeby nie obciążały umysłu. Ewentualnie jedyną myślą, która może pojawić się w twojej głowie jest ta o odpowiednim kontrolowaniu oddechu - odpowiedział po chwili. - Dość dawno medytowałem, poza tym jestem słabym nauczycielem - dodał.
|
|
Góra |
|
 |