|
Autor |
Wiadomość |
Vadi
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 05 lip 2015, 23:13 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Andrea Keller
- Dobrze. - uśmiechnęła się - Róbcie swoje. Podeszła do terminalu i wpatrzyła się w dane nawigacyjne.
|
Góra |
|
 |
|
Onegda
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 06 lip 2015, 00:13 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24 Posty: 7339 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
|
Chloe
- Wiesz, że ja też? A teraz jeszcze ta wojna... najgorzej jest jak zasypiam. Wtedy przypominają mi się ci wszyscy ludzie, którzy odeszli, a ja z nimi nie porozmawiam... Posmutniała z wieszając głowę. - To cieszę się, że chociaż z tobą i... nie odejdziesz - uśmiechnęła się. Tak szybko. - To znaczy... mam na myśli, że z matematycznego punktu widzenia, to mamy takie samo prawdopodobieństwo zejścia na tych samych misjach. Chociaż jakby wziąć pod uwagę moją ostrożność, a ty chyba bardziej ryzykujesz... to będzie razy zero osiem, podzielić przez dwanaście... Zawahała się. - Przepraszam, znowu to robię. Zarumieniła się.
_________________ To nie ja! To postać! - SESJE RPGAedd Gynvael - Bywalec
 Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.
|
|
Góra |
|
 |
diablodevil
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 06 lip 2015, 00:36 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: gry
|
Alex Mercer
- Po prostu mam większą szansę na to, że zginę w trakcie którejś z misji, najprościej mówiąc - powiedział po chwili. - Do tego nawet nie trzeba wykonywać żadnych obliczeń... Ale ostatecznie, i tak nie wiemy kiedy Śmierć wyciągnie po nas swoje kościste ręce i z tym trzeba się pogodzić - dodał. Po tych słowach Chloe mogła domyślić, że Alex już się z tym pogodził.
_________________ Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód
|
|
Góra |
|
 |