Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
Andrea Keller
Zobaczysz-jak-okropny-oddział-zapierdala-ostatnich-okupantów. Z trudem powstrzymała śmiech, ale kąciki ust drgnęły jej lekko. Trochę humoru przyda się zawsze. Ruda Chloe Sanderson pasowałaby do czasów, kiedy to okładali się na dzień dobry po gębach na ringu i grali w rozbieranego pokera. Zdawało się to tak cholernie dawno. - Jedno i drugie, Nie-Ruda. - odparła całkowicie poważnie.
Dołączył(a): 14 sie 2012, 22:23 Posty: 12641 Lokalizacja: M(h)roczna Wieża
Andrea Martius spojrzał spode łba. - A będą przemówienia? Bo jak tak to wolę się dać zapierdoli.ć temu co siedzi w dżungli.
_________________ Nie znosisz ludzi, kontaktów z nimi, czujesz się źle za każdym razem, gdy opuszczasz swoją siedzibę. Gdy już musisz wchodzić w interakcję ze społeczeństwem, dajesz się poznać jako osoba wyjątkowo nieprzyjemna, neurotyczna, sakrastyczna i groźna.
Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24 Posty: 7339 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
Chloe
Spojrzała na nią chłodno, jednak w jej oczach zaświeciły ogniki. Już cię, Keller, nienawidzę, jęknęła w duchu. Czuła, że Nie-Ruda do niej przylgnęło. Skrzywiła się. - To może być taktyka. Zapierdolmy ich śmiechem i żałością naszych żywotów. Gotowi!
_________________ To nie ja! To postać! - SESJE RPG
Aedd Gynvael - Bywalec
Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.
Dołączył(a): 14 sie 2012, 22:23 Posty: 12641 Lokalizacja: M(h)roczna Wieża
Andrea Martius wzruszył ramionami. - Bardziej nie będę.
Jesfis Składa broń...
_________________ Nie znosisz ludzi, kontaktów z nimi, czujesz się źle za każdym razem, gdy opuszczasz swoją siedzibę. Gdy już musisz wchodzić w interakcję ze społeczeństwem, dajesz się poznać jako osoba wyjątkowo nieprzyjemna, neurotyczna, sakrastyczna i groźna.
Andrea dokonała prezentacji ich oddziału. - Skoro Andrea już nas przedstawiła, to ja tylko tytułem uzupełenienia dodam, że mówią też na mnie Specjalista, a naprawdę mam na imię Antares. Spojrzała na Andreę. - Tak. Ci turanie, których tu spotkał byli wyjątkowo sztywny. Nawet jak na turian.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość