|
Autor |
Wiadomość |
Vadi
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 20 cze 2015, 16:58 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Dragon Age
|
Andrea Keller
- Już pan to mówił. - zmrużyła oczy - Nie zamierzam dyskutować o pańskich gustach. Jednym czy drugim promem wybiera się pan na nasz statek, gdzie będzie jeszcze więcej moich ludzi, więc jest to tylko czcza wymówka. Doceniam upór, przydaje się w walce. W negocjacjach też. Sam upór to jednak mało, kiedy nie ma solidnych argumentów. Gwiżdżę na wasz sąd wojenny. Podejrzewam, że wasze dowództwo ma więcej rozsądku niż wy i nie pytali o to, który statek Przymierza was zabierze, a tym bardziej o wygląd załogi. Proszę kazac spakować notatki na Kodiaka i przypilnować przynajmniej ich.
|
Góra |
|
 |
|
AdDur
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 20 cze 2015, 17:30 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 14 sie 2012, 22:23 Posty: 12641 Lokalizacja: M(h)roczna Wieża
|
Andrea - Podam wasze zachowanie do raportu. - stwierdził. - Nie chcę żadnego z pani złodziejskich podwładnych na moich promie. - powiedział i poszedł do Kodiaka.
_________________ Nie znosisz ludzi, kontaktów z nimi, czujesz się źle za każdym razem, gdy opuszczasz swoją siedzibę. Gdy już musisz wchodzić w interakcję ze społeczeństwem, dajesz się poznać jako osoba wyjątkowo nieprzyjemna, neurotyczna, sakrastyczna i groźna.
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 20 cze 2015, 17:37 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Andrea Keller
- Dobrze. - stwierdziła krótko. Tylko ja. Oby ten ich pilot naprawdę był tak dobry.
|
Góra |
|
 |
AdDur
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 20 cze 2015, 17:38 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Andrea Profesor przed wejściem na prom wydał jakieś niezrozumiałe polecenie jednemu ze swoich. Turianie skończyli załadunek sprzętu jak i rannych.
_________________ Nie znosisz ludzi, kontaktów z nimi, czujesz się źle za każdym razem, gdy opuszczasz swoją siedzibę. Gdy już musisz wchodzić w interakcję ze społeczeństwem, dajesz się poznać jako osoba wyjątkowo nieprzyjemna, neurotyczna, sakrastyczna i groźna.
|
|
Góra |
|
 |
Onegda
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 20 cze 2015, 17:42 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Dołączył(a): 18 maja 2011, 17:24 Posty: 7339 Lokalizacja: Warszawa
Gra w: DA, ME, TES, TLJ
|
Chloe
Przytomnie pomyślała, że chociaż jest ludzkim pomiotem, to profesor dalej jej płaci i nie ma obowiązku lecieć z Przymierzem, tylko może z Andreą. Ścisnęła ją mocniej za ramię i poprawiła chwyt w jej pasie, żeby dodać kapitan otuchy. Jakby chciała powiedzieć: "Nie martw się Keller, nie będzie jedynym człowiekiem pośród cholernych żuwaczek!". Co by nie było, wciąż pracuje dla turian, więc zdecydowała, że leci z nimi.
_________________ To nie ja! To postać! - SESJE RPGAedd Gynvael - Bywalec
 Dubhenn haern am glǎndeal, morc'h am fhean aiesin.
|
|
Góra |
|
 |
Vadi
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 20 cze 2015, 17:43 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Andrea Keller
- Axel, odpowiadasz za niego aż do chwili zadokowania. - poważnie spojrzała na Carsona - Nie mam już siły na żadne dyskusje. To rozkaz. Zabieraj całą resztę i pakujcie dupy z Sanchezem. Spotkamy się na Mediolanie. - Chodźmy, Nie-Ruda - uśmiechnęła się do Chloe - Ktoś musi robić za kwoki w zastępstwie uparciucha.
|
Góra |
|
 |
Onegda
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 20 cze 2015, 17:44 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Chloe
- Pewnie, Keller - odpowiedziała, prowadząc ją do promu turian. - Tylko z tego gdakania nie znieśmy jaj. To nieeleganckie przy gadach - mruknęła jej do ucha.
|
|
Góra |
|
 |
AdDur
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 20 cze 2015, 17:46 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Chloe, Andrea Drogę zastąpił im barczysty Turianin. Chloe kojarzyła że nazywał się Menius. - Ona przechodzi. - wskazał na Chloe. - Ty nie. - wskazał na Andreę. - Rozkaz profesora.
|
|
Góra |
|
 |
Onegda
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 20 cze 2015, 17:49 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Chloe
- Zapomnij, Menius - powiedziała do turianina. - Dopóki wisicie mi kasę za to zlecenie, nie dam się spławić i zostawić. Skoro profesor pilnuje swoich interesów to ja też - dodała, marszcząc drzwi. - Technicznie, nie jestem od niej, tylko od was. Nie psuj wizerunku Hierarchii Turian plamiąc się brakiem myślenia. Spróbowała go ominąć.
|
|
Góra |
|
 |
AdDur
|
Tytuł: Re: Bohaterowie Galaktyki - tu gramy [18+] Napisane: 20 cze 2015, 17:51 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Chloe Zastąpił jej drogę. - A kto mówi o zostawianiu. Ty możesz lecieć. To ta zarzygana którą trzymasz nie może.
|
|
Góra |
|
 |