Wczytywanie
Teraz jest 08 maja 2021, 22:37


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Rośliny na minimapie.
PostNapisane: 22 maja 2015, 12:27 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 21 maja 2015, 10:22
Posty: 41
Da się je jakoś wyłączyć ? Wolę większy realizm, do innych elementów minimapy są wyłączniki a do roslin coś nie widzę.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Rośliny na minimapie.
PostNapisane: 22 maja 2015, 15:02 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2011, 09:33
Posty: 141
Znaczniki roslin pojawiaja sie automatycznie jak bedziesz miał je w zasięgu zmysłów, podobnie jak znaczniki stworów. To tak jakbyś zaznaczał sobie na mapie gdzie coś rośnie.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules