Wczytywanie
Teraz jest 09 maja 2021, 21:25


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z misją "Panie Lasu"
PostNapisane: 04 lip 2015, 23:51 
Casual
Casual

Dołączył(a): 04 lip 2015, 23:29
Posty: 4
Witam,

Mam problem z przejściem tej misji, a mianowicie nie mogę odszukać śladów Janka za pomocą wiedźmińskich zmysłów. Czy mógłby mi ktoś pomóc odnaleźć te ślady bądź podpowiedzieć o co w tym chodzi?

Z góry wielkie dzięki :)

PS. Link do pliku z gry : http://www.speedyshare.com/BGcH5/Manual ... 24e07e.sav


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z misją "Panie Lasu"
PostNapisane: 06 lip 2015, 06:52 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 24 maja 2011, 09:33
Posty: 141
porozmawiaj z dziećmi - namów je żeby odciągnęły babcię - porozmawiaj z "grubaskiem" w domu, on wskarze ci drogę.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z misją "Panie Lasu"
PostNapisane: 06 lip 2015, 10:18 
Casual
Casual

Dołączył(a): 04 lip 2015, 23:29
Posty: 4
Wykonałem to wszystko i jestem w miejscu gdzie zaczyna się poszukiwanie śladów Janka przez zmysły i gdy włączam zmysly nie znajduje tych śladów i nie mogę nic zrobić. Plik który wrzuciłem z savem może coś rozjaśnić komuś bo ja nie mam pomysłów co z tym zrobic


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z misją "Panie Lasu"
PostNapisane: 06 lip 2015, 17:13 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 08 wrz 2012, 16:37
Posty: 1678
Gra w: ME, Wiedźmin, KOTOR
Ja na xboxie gram, więc nie pomogę, ale czasem te ślady są BARDZO malutkie. Może jednak gdzieś jest. U mnie bywało tak, że dosłownie kilka minut się kręciłem w kilku miejscach, żeby znaleźć pierwszy ślad.

_________________
Mój blog z opowiadaniami w uniwersach ME, TES i innych
Mój Youtube


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z misją "Panie Lasu"
PostNapisane: 06 lip 2015, 23:26 
Casual
Casual

Dołączył(a): 04 lip 2015, 23:29
Posty: 4
Właczylem zmysły na minimapie, gadalem z malym chlopcem, doszedlem do miejsca gdzie mam zaczac szukac sladow janka, zabilem potwory, wlaczylem zmysly podszedlem do miejsca gdzie maja byc slady, i pokazuje sie tylko mala lupka a na czerwono tak jak zawsze cos sie pokazuje tak teraz nie pokazuja nic


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z misją "Panie Lasu"
PostNapisane: 06 sie 2015, 21:56 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 cze 2015, 13:09
Posty: 16
spróbuj podejść pod innym kątem

_________________
"Nigdy nie zdawałem sobie sprawy ilu idiotów jest na świecie, dopóki nie zajrzałem do internetu"
Stanisław Lem


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 6 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 13 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules