Wczytywanie
Teraz jest 15 maja 2021, 03:04


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Łupy wojenne w Velen - problem
PostNapisane: 08 cze 2016, 23:48 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka

Dołączył(a): 24 cze 2011, 13:46
Posty: 688
Lokalizacja: Wrocław
Mam problem z ostatnim znakiem na mapie - padło na łup wojenny...
Otóż znajduje się on tutaj:
http://i.imgur.com/obJPvIV.jpg

Jak się zejdzie pod wodę wygląda to następująco:
http://i.imgur.com/XTgGgGK.jpg

Uważam, że coś się zbugowało ;/ to nie będzie ta skrzynka zaraz koło łodzi?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Łupy wojenne w Velen - problem
PostNapisane: 13 cze 2016, 10:16 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka

Dołączył(a): 24 cze 2011, 13:46
Posty: 688
Lokalizacja: Wrocław
ktoś może chociaż potwierdzić lokalizacje tego "skarbu" bym wiedział co jest nie tak?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Łupy wojenne w Velen - problem
PostNapisane: 23 cze 2016, 07:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 maja 2016, 13:27
Posty: 4
Cześć. W tym miejscu właśnie jest skarb - w łodzi leży trup od którego musisz zabrać klucz i otworzyć nim skrzynię leżącą tuż obok łodzi.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Łupy wojenne w Velen - problem
PostNapisane: 23 cze 2016, 13:26 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka

Dołączył(a): 24 cze 2011, 13:46
Posty: 688
Lokalizacja: Wrocław
Dzięki za informację.

Ogólnie pisałem długo z supportem REDów i jeżeli, macie taki problem to nic już nie da się zrobić.
Reinstalowałem grę,weryfikowałem pliki, doinstalowałem Serca z Kamienia. Nic to nie daje

Więc jedyny "?" którego nie mogę odhaczyć :(

Czas na Krew i Wino i oby tam tak nie było!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Łupy wojenne w Velen - problem
PostNapisane: 24 cze 2016, 11:49 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 maja 2016, 13:27
Posty: 4
Ja mam podobna sytuację, również w Velen - jedno z obozowisk bandytów ze skarbem nie chce się "odznaczyć" i nie podświetla mi się żadna skrzynia do złupienia. Podejrzewam, że któraś z aktualnych łatek może coś skopała, bo poprzednim razem jak grałem to wyczyściłem całą mapę z pytajników bez problemu. :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules