Wczytywanie
Teraz jest 23 mar 2019, 19:49


Napisz wątekOdpowiedz Strona 15 z 31   [ Posty: 301 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 15 maja 2015, 12:54 
Casual
Casual

Dołączył(a): 15 maja 2015, 10:34
Posty: 2
Może od i5-2500K mój procesor jest słabszy, ale na pewno nie od Phenom II X4 940, który jest dużo mniej wydajny. Jedyny problem, który moim zdaniem może zaistnieć to, że W3 bedzie wymagał 4 rdzeni fizycznych, a mój procek ma 2 rdzenie fizyczne i 4 wątki (jest wykrywany przez system jako czterordzeniowy). Chyba jedyne co mi zostaje to wstrzymać sie z preorderem i zaczekać do premiery. Na pewno będą jakieś testy na różnych konfiguracjach.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 15 maja 2015, 14:24 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 kwi 2015, 23:33
Posty: 12
Własnie dlatego jest miej wydajny bo Phenom ma więcej rdzeni (mimo iż słabszych).


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 16 maja 2015, 13:54 
Casual
Casual

Dołączył(a): 16 maja 2015, 13:48
Posty: 1
Witam , czy pójdzie Wiesiek 3 ? AMD Radeon R9 200 Series, Intel Core i5-4590 3.30. 8GB RAM, czterordzeniowy .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 16 maja 2015, 22:36 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 08 maja 2011, 20:53
Posty: 432
ram czterordzeniowy o.O

procek i ram starczą, natomiast nei wiem co z kartą :/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 17 maja 2015, 11:33 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 sie 2011, 13:20
Posty: 15
Szybkie pytanko, znalazłem odpowiedni dział. Wszystko spełnia minimalne wymagania oprócz ... karty graficznej. GTX 460 1 gb. Myślicie, że w malej rozdzielczosci nie da rady? :<


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 17 maja 2015, 12:13 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2015, 08:18
Posty: 16
Lokalizacja: Warszawa
TheSlodowy napisał(a):
Szybkie pytanko, znalazłem odpowiedni dział. Wszystko spełnia minimalne wymagania oprócz ... karty graficznej. GTX 460 1 gb. Myślicie, że w malej rozdzielczosci nie da rady? :<


Nie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 17 maja 2015, 17:28 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 cze 2011, 17:02
Posty: 398
AMD Radeon R7 200 Series
AMD Phenom(tm) II X4 810
RAM 4gb - moze sie dokupi

Edit: Odpale chociaż?
Edit 2: dodam że w GTA V gram na wysokich ustawieniach ;)

_________________
I Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Chrzest Ognia, A. Sapkowski


Ostatnio edytowano 18 maja 2015, 11:04 przez Susdam, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Czy powinienem kupić Wiedźmin 3? wymagania.
PostNapisane: 17 maja 2015, 19:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 lis 2011, 12:43
Posty: 7
Bardzo chciałbym kupić Wiedźmina 3 jednak zastanawiam się czy z moim pc jest sens to robić wchodziłem na takie strony jak "Can you run it" i wychodziło ,że tylko karta graficzna mnie nie puszcza.

mój pc
Proc:
Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz
Ram:
8gb
Grafika:
Radeon 6850 1gb
teoretycznie wszystko fajnie tylko brakuje 500 mb ramu w karcie do minimalnych, wydaje mi sie ze na low moge cos pograc, jak uważacie?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy powinienem kupić Wiedźmin 3? wymagania.
PostNapisane: 17 maja 2015, 21:12 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 maja 2015, 08:18
Posty: 16
Lokalizacja: Warszawa
Lolqu napisał(a):
Bardzo chciałbym kupić Wiedźmina 3 jednak zastanawiam się czy z moim pc jest sens to robić wchodziłem na takie strony jak "Can you run it" i wychodziło ,że tylko karta graficzna mnie nie puszcza.

mój pc
Proc:
Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz
Ram:
8gb
Grafika:
Radeon 6850 1gb
teoretycznie wszystko fajnie tylko brakuje 500 mb ramu w karcie do minimalnych, wydaje mi sie ze na low moge cos pograc, jak uważacie?


Uważam, że nie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy powinienem kupić Wiedźmin 3? wymagania.
PostNapisane: 17 maja 2015, 21:16 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 lis 2011, 12:43
Posty: 7
miałem okazje pograc w gta v na tym sprzecie, wiem ,że ma mniejsze wymagania ale szło na low/med


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 15 z 31   [ Posty: 301 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 31  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules