Wczytywanie
Teraz jest 22 paź 2019, 08:47


Napisz wątekOdpowiedz Strona 21 z 31   [ Posty: 301 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czy mi pójdzie na słabym laptopie?
PostNapisane: 27 maja 2015, 17:38 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 maja 2015, 17:03
Posty: 4
czyli nie pozostaje mi nic innego jak kupno nowego laptopa?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy mi pójdzie na słabym laptopie?
PostNapisane: 27 maja 2015, 17:40 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
Taniej wyjdzie poskładać stacjonarkę lub kupić ps4.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy mi pójdzie na słabym laptopie?
PostNapisane: 27 maja 2015, 18:08 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 maja 2015, 17:03
Posty: 4
a nie mogę po prostu wymienić karty graficznej?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy mi pójdzie na słabym laptopie?
PostNapisane: 27 maja 2015, 18:21 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
wielebny96 napisał(a):
a nie mogę po prostu wymienić karty graficznej?

Radze ci poskładac kompa taniej ci wyjdzie i lepiej


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy mi pójdzie na słabym laptopie?
PostNapisane: 27 maja 2015, 18:24 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
W laptopie nie wymienisz karty graficznej. Do tego masz beznadziejny procesor.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 27 maja 2015, 19:00 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 maja 2015, 18:55
Posty: 2
A ja na początek pobawiłem się w pirata... Słaby sprzęt (pod Wieśka 2 jeszcze składany) to nie będę raczej inwestował - sprawdzę...
No i szok :)
Sprzęt nadal daje radę:
i5 760 2.80Ghz
4 GB ramu
NVIDIA GTX 460 1 MB
Ustawienia na LOW, pierwsza wioska - brak jakichkolwiek lagów, opóźnień, tudzież innych spowolnień... Na MEDIUM - pewne spowolnienia występują, ale da się :)
Wersja piracka out, oryginał już zakupiony, o 23 powinien być już zainstalowany.
Moim zdaniem świetna optymalizacja :)
Pozdrawiam wszystkich!
Malc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Konfiguracja komputera do gry Wiedźmin 3
PostNapisane: 28 maja 2015, 18:30 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 maja 2015, 18:23
Posty: 1
Witam, proszę szanownych forumowiczów o pomoc i poradę co zmienić w kompie aby ruszyć wiedźmina 3 chociażby na najgorszych możliwych ustawieniach (byle się dało grać).
Przeszedłem kilkanaście razy i jedynkę i dwójkę i znam je na pamięć ale mój komp wg. oficjalnych info już nie spełnia wymagań trójki :( Dwójka chodzi mi w miarę płynnie na średnich ustawieniach.

Oto aktualna konfiguracja sprzętowa:

Procek Intel Core 2 Duo 2.20
Karta GeForce 9600GT 512mb
Ram 4GB
System Windows 8 64 bit.

Co Waszym zdaniem należałoby w pierwszej kolejności zmienić i na co aby trójka ruszyła.

Z góry dziękuję za wszelkie rady. :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konfiguracja komputera do gry Wiedźmin 3
PostNapisane: 28 maja 2015, 20:14 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 21 maja 2015, 10:22
Posty: 41
MHO wszystko. Ostatnio rozmawiałem ze znajomym właśnie o sprzęcie do wiedźmina i na w miarę rozsądne samo pudło to trzeba by z 2,5k - 3k wyłożyć (części nówki). Oczywiście składany samemu.


Ostatnio edytowano 28 maja 2015, 20:30 przez Miedzian, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Konfiguracja komputera do gry Wiedźmin 3
PostNapisane: 28 maja 2015, 20:23 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
To już lepiej ps4 kupić. Używke można wyrwać za dość małą kasę.
Jeśli preferujesz pc, to najlepiej złożyć części z minimalnych wymagań z W3, tylko do tego dochodzi jeszcze wymiana zasilacza.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 28 maja 2015, 22:33 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 08 maja 2011, 20:53
Posty: 432
Pytanko = lepiej mieć windowsa 7 czy 8? Czy to też robi jakąś różnicę? Moje zainteresowania systemem skończyło się na XP :P. Myślę o komputerze, który ma starczyć przynajmniej na 3 lata grania :).


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 21 z 31   [ Posty: 301 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 31  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 34 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules