Wczytywanie
Teraz jest 26 mar 2019, 21:24


Napisz wątekOdpowiedz Strona 5 z 31   [ Posty: 301 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 04 mar 2015, 19:17 
Casual
Casual

Dołączył(a): 20 lut 2015, 19:11
Posty: 6
Chciałbym wydać jak najmniej


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 06 mar 2015, 08:19 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka

Dołączył(a): 24 cze 2011, 13:46
Posty: 688
Lokalizacja: Wrocław
Podalem Ci wszystkie opcje z najnizsza cena za gtx970. Nie ma nic wiecej


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 24 mar 2015, 12:37 
Casual
Casual

Dołączył(a): 24 mar 2015, 12:26
Posty: 1
Witam,
wiem że wymagania na tę chwilę są dość niepewne i nikt nie jest wróżką ale spotkałem się już na kilku forach, że ludzie od razu negują zapytania graczy używających laptopów odpowiadając: nie ma szans na laptopie nie pójdzie. Jeśli poszedł mi AC: Unity (nawet na ustawieniach średnich w rozdzielczości 1366x768) na laptopie z konfiguracją i5-4210u 1.7 GHz, 8 gb ram-u i kartą graficzną GF 840m, to mogę się spodziewać że ruszy mi również W3? Na ile można porównywać wymagania AC:Unity i W3 jeżeli podane są takie same?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 24 mar 2015, 19:46 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka

Dołączył(a): 24 cze 2011, 13:46
Posty: 688
Lokalizacja: Wrocław
Wiesz ogolnie to wciska szara masa ktorej i tak nie pojdzie. Ja podaje glownie dla rozdzialki 1080p na ten przyklad. Jezeli mowimy o mniejszej to nikt Ci nie powinien negowac, ze nie pojdzie. Ludzie czesto zapominaja, ze samo wygladzanie krawedzi najbardziej obciaza karte. Ja w unity bez wygladania na ultra w 1080p mialem te 60fps wedlug frapsa. Wiec tak na prawde jest to wszystko zalezne od tego z jakimi ustawieniami sie gra. Minimalne wiedzmina maja zapewnic full hd na minimum w stalych 30 klatkach jak zmniejszych detale itp to wiadomo, ze konfugracja sprzetu sie zmieni :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 24 mar 2015, 20:46 
Casual
Casual

Dołączył(a): 24 mar 2015, 20:33
Posty: 1
Witam.
Jako iż przymierzam się do zakupu laptopa, chciałem zapytać bardziej obeznanych z techniką ludzi, gdyż jestem w tych sprawach całkowicie zielony.
Czy jest szansa, ze coś takiego
http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netboo ... x860.bhtml
pociągnie Wieśka chociaż na minimalnych ustawieniach z wyłączonymi wszystkimi bajerami i obniżoną rozdzielczością? Grafika się dla mnie nie liczy, może być na poziomie Gothica, bo w RPG to nie ważne.
Wiem, że na ten moment to raczej wróżenie z fusów, ale lepsze opinia ludzi znających się na sprzęcie nawet przed premierą niż rozważania laika.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 25 mar 2015, 16:06 
Casual
Casual

Dołączył(a): 06 mar 2015, 19:55
Posty: 2
Witam Panowie i Panie , co sądzicie o czymś takim żeby W3 ruszył na średnich? ( Odnosząc się do wymagań, od długiego czasu śledzę forum więc wiem na jakim gruncie mniej więcej stoję)
R9 280x 3gb/ gtx 680 4gb ( Z tym gtx to za bardzo nw co i jak, jak bd mógł to będę szukał w używkach kart)
i5 4590/4460
Gigabyte Z97p HD3/ MSi Z97 MATE
8gb ram 1866/1600 mHz
I jakiś w miarę dobry i tani zasilacz. Co o tym myślicie? Bardziej jestem za zielonymi i w nich bym celował ale nie wiem jak to będzie, najlepiej nowe karty.. GTX 760 cena podobna ale jest słabsza od R9 280X, GTX 670 lepsza od GTX 760 ( ale używka.. ;/), GTX 680 4gb lepsza od R9 280x ( ale tak samo jak w przypadku gtx 670 używana ) Nvidia stery, wodotryski itd, AMD Mantle ale ze sterami to już gorzej. Chce cieszyć się grą zarówno w dobrej oprawie graficznej jak i dobrej fabule ( o to drugie się nie martwie ). Budżet nie określony, zbieram kasę na razie na grafikę ok 1000zł, w marcu będę miał na procek i tak się będzie ciągnąć.

Jak wyjdzie że do końca czerwca a początku lipca będę miał ok 1500zł to chyba PS4 ;c


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 03 kwi 2015, 22:44 
Casual
Casual

Dołączył(a): 03 kwi 2015, 22:39
Posty: 6
Witam, zastanawiam się czy zamawiac preorder.

Pojdzie w 1366x768 płynnie na minimalnych (~60fps)?

- i5 3350P
- Sapphire HD7870 2Gb
- Goodram 8Gb 1333MHz


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 07 kwi 2015, 14:20 
Casual
Casual

Dołączył(a): 12 mar 2012, 01:02
Posty: 11
Hej, niestety nie jestem znawcą w sprzęcie i chyba mam dość nietypową kartę graficzną, czy mogą prosić o ocenę czy Wiedźmin 3 mi pójdzie, chociaż na minimum?
Karta graficzna: NVIDIA Quadro K1100M (Dedicated Video RAM 2,1 GB)
Procesor: Intel(R) Core(TM) i7-4700MQ CPU @ 2.40GHz
Ram: 20 GB
Windows 7 64bit

Sprawdzałem na http://www.systemrequirementslab.com, wynik niestety negatywny i chciałbym się spytać społeczności.
Z góry dziękuję za pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 07 kwi 2015, 15:18 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka

Dołączył(a): 24 cze 2011, 13:46
Posty: 688
Lokalizacja: Wrocław
Wniodkuje po specyfikacji, ze nasz jakiegos della ktory jest stacja robocza. A wiec teoja karta jedt slabsza od gtx 750m, czyli dosc bardzo kiepsko. Mozesz probowac w rozdzialce hd+ na minimalnych (bo procesor i ram sa bardzo ladne ogolnie)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Podzespoły etc.
PostNapisane: 08 kwi 2015, 17:08 
Casual
Casual

Dołączył(a): 08 kwi 2015, 16:55
Posty: 2
Czołem !

Jako, że niedługo nastąpi premiera kolejnej części naszej ulubionej gry (chyba wiadomo jakiej ;]), mam pytanie skierowane raczej do tych bardziej zorientowanych w kwestii wymaganych podzespołów do zagrania w tę grę . Otóż należę do tych graczy którym bardziej zależy na fabule, niż na oprawie graficznej, dlatego chciałbym zadać pytanie . Czy na niżej wymienionym sprzęcie mam szansę zagrać w tę grę na 30 FPS'ach nawet jeśli miałbym mieć najniższe ustawienia graficzne oraz zmniejszoną rozdzielczość, czy będzie to raczej niemożliwe ?

Karta Graficzna : GTX 650
Procesor : AMD-FX-8320 (8 rdzeni) 3,50 ghz
RAM : 8GB
System : Windows 8.1

Z góry dziękuję !


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 5 z 31   [ Posty: 301 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 31  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules