Wczytywanie
Teraz jest 26 mar 2019, 21:22


Napisz wątekOdpowiedz Strona 9 z 31   [ Posty: 301 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 28 kwi 2015, 11:20 
Casual
Casual

Dołączył(a): 03 kwi 2015, 22:39
Posty: 6
Witajcie.
Troche zmienił się sprzęt, wczesniej nikt nie chciał pomoc, moze teraz :)

- i5 3350P
- GTX960 2Gb
- 8Gb Ram
- Win 8.1

Pojdzie ~60fps na minimalnych w 1366x768?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 29 kwi 2015, 00:54 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 lut 2014, 13:50
Posty: 1
Witam,
od dawna zastanawiam się, czy na moim komputerze pójdzie mi Wiedźmin 3, choćby na niskich detalach.

Oto moja konfiguracja:

- AMD Radeon HD 8850M
- Intel Core i7-4500U
- 8 GB RAM


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Czy zadziała co najmniej na średnich ?
PostNapisane: 29 kwi 2015, 18:14 
Casual
Casual

Dołączył(a): 29 kwi 2015, 18:04
Posty: 2
Witam otóż pisałem na wielu stronach ale nigdzie nie uzyskałem dobrej odpowiedzi chodzi o to czy na moim laptopie zagram w Wiedźmina 3 co najmniej na średnich dodam tylko że na tym laptopie BF4 działa na Ultra
Laptop nazywa się Asus G551J
Intel I7 4710HQ
8 GB Ram
Karta graficzna: NVIDIA GEFORCE GTX 860


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy zadziała co najmniej na średnich ?
PostNapisane: 29 kwi 2015, 18:49 
Nałogowiec
Nałogowiec
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2012, 11:48
Posty: 20571
Gra w: gry
Jest już wątek o podobnej tematyce. Ludzie, nauczcie się szukać:
viewtopic.php?f=323&t=17844&start=80

Odpowiem, Wiedźmin 3 powinien ci spokojnie pójść na średnich- mam podobną specyfikację w laptopie i z tego, co patrzyłem to mi także pójdzie na średnich.

_________________
Aedd Gynvael- ranga III= Mieszkaniec
Sesje RPG- Poszukiwacz Przygód


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy zadziała co najmniej na średnich ?
PostNapisane: 29 kwi 2015, 18:51 
Casual
Casual

Dołączył(a): 29 kwi 2015, 18:04
Posty: 2
Dzięki za odpowiedź


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 04 maja 2015, 14:25 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 kwi 2015, 23:33
Posty: 12
Hej !
Mój sprzęt to :
Windows 8.1
AMD FX-8350
8GB RAM
GTX-970
Myślicie że będzie 45+ klatek na wysokich ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 04 maja 2015, 21:28 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 kwi 2015, 09:46
Posty: 6
Lokalizacja: Katowice
@up
Sam posiadam GTX 970 podkreconego do 1579MHz/8200MHz i procek I5 4690K podkrecony do 4,5GHz i powiem szczerze, ze jak wieska nie rusze na ultra w stabilnych 60 FPS to bede zly :p


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 06 maja 2015, 13:51 
Casual
Casual

Dołączył(a): 22 kwi 2015, 22:13
Posty: 3
Witam ponownie :D
Mam jeszcze jedno pytanko do was, a mianowicie chodzi o napęd optyczny. Wiedźmin 3: Dziki Gon ma być podobno nagrany na dysku (płycie) blu-ray. Aktualnie posiadam najzwyklejszą nagrywarkę ASUS DRW-24F1ST . Dam radę odpalić płytkę ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 06 maja 2015, 14:15 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 kwi 2015, 09:46
Posty: 6
Lokalizacja: Katowice
Nie wiem skad takie info wziales. Po 1. gra kosztowalaby wtedy pare razy wiecej niz teraz (blu-ray to nie jest tania technologia), po 2. prawie nikt by nie mogl jej zainstalowac z plyty blueray, po 3. na kazdym opakowaniu wersji PC pisze jak byk DVD, po 4. w kazdym opisie produktu pisze DVD. Postaram sie to powiedziec najlagodniej jak potrafie: ladnie cie ktos w... konia zrobil.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wymagania - pomoc w rozwianiu wątpliwości
PostNapisane: 06 maja 2015, 14:43 
Casual
Casual

Dołączył(a): 06 maja 2015, 14:38
Posty: 2
Witajcie. Mam pytanie odnośnie tego na jakich maksymalnie ustawieniach mi poleci wiedźmin.
Obecny sprzęt mam taki :
Laptop od MSI
Intel Core i7-4710HQ 2,5 GHz
8 GB Ramu DDR 3
NVIDIA GeForce GTX 860M 2GB DDR5
I moje pytanie, czy da mi coś jeśli dokupię kolejne 8 GB ramu ?
Mam jeszcze do założenia dysk SSD który na pewno zagości w laptopie.
Jak obstawiacie wydajność w Wiedźminie ?
Z góry dzięki za odpowiedzi :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 9 z 31   [ Posty: 301 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 31  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules