Wczytywanie
Teraz jest 23 mar 2019, 19:07


Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 7   [ Posty: 64 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 19 maja 2015, 13:22 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 17 maja 2015, 13:30
Posty: 25
twitcher napisał(a):
Też się zastanawiam czy kupić. Procek starczy, 8 gb ramu tylko karta radeon 7770 ;/. Myślicie, że da radę na 1024x768? minimalne detale ofc
da radę


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 19 maja 2015, 17:04 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 maja 2015, 13:14
Posty: 4
Posiadam laptopa MSI: Intel Core i5-4200M, 8GB RAM, GeForce GT 750M, gra nawet nie ruszy, od razu po włączeniu wyświetla się komunikat "program the witcher 3 przestał działać".


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 19 maja 2015, 17:24 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 maja 2015, 10:22
Posty: 9
Gemonq napisał(a):
Posiadam laptopa MSI: Intel Core i5-4200M, 8GB RAM, GeForce GT 750M, gra nawet nie ruszy, od razu po włączeniu wyświetla się komunikat "program the witcher 3 przestał działać".

To niedobrze ;/ Mam tego samego proca tylko grafę trochę lepszą 755m, ale obawiam sie, że to może być za mało...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 19 maja 2015, 17:47 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 maja 2015, 09:23
Posty: 19
Gra w: Goat Simulator
Chyba posunę się do czegoś czego nie robiłem od lat... Pobiorę sobie pirata i jeśli pójdzie od razu zasuwam do sklepu


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 19 maja 2015, 17:49 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2015, 12:24
Posty: 1
Gemonq napisał(a):
Posiadam laptopa MSI: Intel Core i5-4200M, 8GB RAM, GeForce GT 750M, gra nawet nie ruszy, od razu po włączeniu wyświetla się komunikat "program the witcher 3 przestał działać".


Hej, widzę, że mogę pomóc. Otóż miałam ten sam problem, ale poszperałam trochę w necie, bo dziwne dla mnie było, że gra nawet nie chce odpalić. Wystarczyło zainstalować nowe stery do karty graficznej (znajdziesz je na nvidia.pl, dodali chyba wczoraj). Też się bałam, że gra nie pójdzie, a mam trochę słabsze parametry niż Ty (i5-3210M 6GB GT650). Gram na niskich detalach, mimo to grafika powala i gra się przyjemnie :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 19 maja 2015, 17:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 maja 2015, 10:22
Posty: 9
Aelirenn napisał(a):
Gemonq napisał(a):
Posiadam laptopa MSI: Intel Core i5-4200M, 8GB RAM, GeForce GT 750M, gra nawet nie ruszy, od razu po włączeniu wyświetla się komunikat "program the witcher 3 przestał działać".


Hej, widzę, że mogę pomóc. Otóż miałam ten sam problem, ale poszperałam trochę w necie, bo dziwne dla mnie było, że gra nawet nie chce odpalić. Wystarczyło zainstalować nowe stery do karty graficznej (znajdziesz je na nvidia.pl, dodali chyba wczoraj). Też się bałam, że gra nie pójdzie, a mam trochę słabsze parametry niż Ty (i5-3210M 6GB GT650). Gram na niskich detalach, mimo to grafika powala i gra się przyjemnie :)


Tak myślałem, że może to być wina sterów do grafy :D Nie masz żadnych spadków fpsów?
@Gemonq jak stestujesz to daj znać czy działa ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 19 maja 2015, 18:05 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 maja 2015, 09:23
Posty: 19
Gra w: Goat Simulator
Na tej stronie: http://pclab.pl/art63116.html macie testy karty graficznych na różnych ustawieniach, moja AMD RADEON 7770 niestety wypada słabo ciągle ok 20fps na lowm tak wiec nie wiem czy zbierać na ps4 czy już jutro iść do sklepu i iść kupić na PC wiesława

Ale przed zagraniem przejde Wiedzmina 2, 4 raz i dokończę czytać ostatnią książkę o Wiedźminie :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 19 maja 2015, 20:40 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 maja 2015, 13:14
Posty: 4
Dalej nie działa po aktualizacji sterowników.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 20 maja 2015, 00:34 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 16 maja 2011, 12:55
Posty: 217
Gemonq napisał(a):
Dalej nie działa po aktualizacji sterowników.


Jaki masz system operacyjny??

Ja miałem sporo problemów dopiero cofnięcie się do 352.84 pomogło.

1360x768
i7 3610qm
650m ddr5
8gb ram

fps 15-30 co ciekawe spada mi w cutscenkach i w małych pomieszczeniach przy walce i przemieszczaniu się ujdzie w praniu i IMHO jest ok:)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 20 maja 2015, 06:32 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 maja 2015, 09:23
Posty: 19
Gra w: Goat Simulator
Chędożyć to, skoro tobie działa a masz ciut gorsza kartę z tego co widzę po ocenach, to mi też pójdzie. Dziękuje wszystkim za wypowiedzi i miłego grania :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 7   [ Posty: 64 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules