Wczytywanie
Teraz jest 23 mar 2019, 19:45


Napisz wątekOdpowiedz Strona 3 z 7   [ Posty: 64 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 20 maja 2015, 07:50 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 maja 2015, 13:49
Posty: 11
twitcher napisał(a):
Też się zastanawiam czy kupić. Procek starczy, 8 gb ramu tylko karta radeon 7770 ;/. Myślicie, że da radę na 1024x768? minimalne detale ofc



kolega wyżej uzywa radeona 5830 a on jest bardzo podobny do 7770 (na korzyść 7770 bardzo nieznacznie) więc mysle ze uciągniesz spokojnie na tej roz lub wyżej nawet


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 20 maja 2015, 08:10 
Casual
Casual

Dołączył(a): 10 kwi 2012, 07:23
Posty: 19
Powiem taką info, że dla gtx jest wsparcie w postaci strów które mi poprawiło wydajność, gra chodzi od razu płynniej zero ścinek, tylko nie wiem od którego gtxa to wsparcie jest :/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 20 maja 2015, 08:15 
Casual
Casual

Dołączył(a): 20 maja 2015, 08:07
Posty: 1
Witam!
AMD x4 955 BE, 8GB RAM, grafika Sapphire HD5830 Extreme

Wiedźmin 3 działa płynnie w rozdzielczości 1920x1080 na low.
Nie przycina w scenach walki.

Poprawiłem błąd w modelu karty.


Ostatnio edytowano 20 maja 2015, 10:21 przez Birofil, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 20 maja 2015, 08:32 
Casual
Casual

Dołączył(a): 20 maja 2015, 08:28
Posty: 1
AMD Phenom II X4 965 3,4 GHz
8GB RAM
Karta GTX 560 DCII TOP

Drodzy państwo odpala chociaż na minimum? Procek niby wydaje się okay, ale martwię się o kartę... W ten samej konfiguracji grałem w Crysis 3 na FULL HD. Dziś pobrałem wsparcie nVidii dla Wiedźmina 3.

EDIT
Jakby kogoś interesowało: śmiga na wysokich/średnich. Tylko taka kupa jak cienie są na low. Jestem zadowolony w uj! :D Lecę do sklepu po oryginał.


Ostatnio edytowano 21 maja 2015, 08:18 przez Belmond, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 20 maja 2015, 18:52 
Casual
Casual

Dołączył(a): 18 maja 2011, 11:41
Posty: 12
U mnie śmiga na
FX8320 4.67Ghz
16GB Ram
Grafika GTX460 OC 1GB

Jedynie przy włączeniu "nvidia hair" mocno zaczęła przymulać. Tak ustawienia mam na średnich, część jak postać, tło i szczegóły mam na wysokich.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 21 maja 2015, 09:07 
Casual
Casual

Dołączył(a): 21 maja 2015, 09:02
Posty: 1
Mało jest informacji na czym ludzie dali radę odpalic W3 więc się zalogowałem i z miłą chęcią się podzielę informacją dobrą. Moja konfiguracja:
i3 2100 3.1 + GTX 560 (bez Ti) + 6GB RAM
W rozdzielczości natywnej mojego monitora (1440x900) na MEDIUM miałem 25-30 FPS, na LOW 35-40.

Pozdrawiam Forumowiczów!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2015, 13:10 
Casual
Casual

Dołączył(a): 21 maja 2015, 10:17
Posty: 21
https://m.facebook.com/muvepl

Obczajcie stronę na fb tam są wymagania róznych konfiguracji, karty, procki i pamięć RAM ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re:
PostNapisane: 21 maja 2015, 13:46 
Niedzielny gracz
Niedzielny gracz

Dołączył(a): 17 maja 2015, 13:30
Posty: 25
chacalakam napisał(a):
https://m.facebook.com/muvepl

Obczajcie stronę na fb tam są wymagania róznych konfiguracji, karty, procki i pamięć RAM ;)

Ta tabelka jest gówno warta. Według niej na radeonie hd 5870 gra jest niegrywalna a tymczasem ja gram na 5830 który jest połową powyższej karty. A po drugie tyczy się ona gry w 1080p.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2015, 14:05 
Casual
Casual

Dołączył(a): 21 maja 2015, 10:17
Posty: 21
No przykro mi że nie ma 1000 różnych konfiguracji, ustawień low, med, high czy ultra do każdej rozdzielczości, karty, procka itd. Kupujesz konsole i masz w dupie ustawienia, rozdzielczość itd idealna trawa czy cień nie są najważniejsze


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Czy działa W3 na komputerach poniżej minimalnych wymagań
PostNapisane: 21 maja 2015, 14:12 
Adept analogów
Adept analogów

Dołączył(a): 16 maja 2011, 12:55
Posty: 217
Tabelka jest mocno zawyżona na kompach "unplayable" czy immposible można grać:)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 3 z 7   [ Posty: 64 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules