Wczytywanie
Teraz jest 25 maja 2019, 15:47


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem przy instalacj - SETUP_TH-1.bin
PostNapisane: 19 maja 2015, 13:26 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 maja 2015, 13:14
Posty: 4
Witam, dziś przyszedł do mnie wiedzmin 3 pre order i przy próbie instalacji wyświetla mi komunikat, żebym wybrał plik "SETUP_TH-1.bin", tylko że tego pliku nie ma na żadnej z 4 płyt. Na razie pobieram wieśka z gog-a :( Ale dlaczego mam pobierać 30gb przez około 2 dni skoro wiedzmin leży u mnie na biurku?!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem przy instalacj - SETUP_TH-1.bin
PostNapisane: 19 maja 2015, 14:02 
ShadowCaster
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2014, 12:59
Posty: 2004
Lokalizacja: Poznań
Na forach słychać o problemie dotyczącym przekręceniu nazw plików instalacyjnych. Potencjalnie działające rozwiązanie:

• utwórz na pulpicie katalog Wiedźmin 3, a w nim 5 folderów CD 1, CD 2...
• przekopiuj do każdego z nich zawartość odpowiedniej płyty (będzie potrzebne min 50 GB miejsca na dysku)

• w folderze CD 1 zmień nazwy plików w następujący sposób:
Setup_TH.bin zmienić na Setup_TH-1.bin
Setup_T2.bin zmienić na Setup_TH-2.bin
Setup_TH.exe bez zmian

• w folderze CD 2:
Setup_TH.bin zmienić na Setup_TH-3.bin
Setup_T2.bin zmienić na Setup_TH-4.bin

• w folderze CD 3:
Setup_TH.bin zmienić na Setup_TH-5.bin
Setup_T2.bin zmienić na Setup_TH-6.bin

• w folderze CD 4:
Setup_TH.bin zmienić na Setup_TH-7.bin

• odpal instalację z folderzu CD 1 klikając na plik Setup_TH.exe
gdy instalator będzie wołał o konkretne pliki, trzeba będzie je wskazywać ręcznie z utworzonych folderów

zamieść info jeśli sposób zadziała.

_________________
Galeria Skyrim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem przy instalacj - SETUP_TH-1.bin
PostNapisane: 19 maja 2015, 16:57 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 maja 2015, 13:14
Posty: 4
Podany przez Ciebie sposób działa, gra się zainstalowała i za aktualizowała. Szkoda tylko, że się nie odpala przez mój pc :D myślałem że pójdzie jakoś na najniższych ale się przeliczyłem, musze poczekać 2 miesiące na nowego pc :D od razu przy wciśnięciu PLAY wyskakuje komunikat "program the witcher 3 przestał działać"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem przy instalacj - SETUP_TH-1.bin
PostNapisane: 19 maja 2015, 17:30 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 maja 2015, 10:22
Posty: 9
@Gemonq
A próbowałeś może zaktualizować sterowniki do grafiki?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 28 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules