Wczytywanie
Teraz jest 20 paź 2019, 01:07


Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 4   [ Posty: 31 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 27 maja 2015, 12:37 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 maja 2015, 13:49
Posty: 11
również mam 770 i nie mam problemu ze sterownikami .... zrób czystą instalacje sterowników i zainstaluj najnowsze

co do karty 660 z tematu to faktycznei na tej więcej nie wyciagniesz szczególnie w full hd... wiesiek to bardzo ładna gra więc swoje ciągnie a osobiście i tak jestem zadowolony z optymalizacji... tylko jeszcze bugi z crashowaniem itp. niech wyeliminują


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 27 maja 2015, 17:42 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
własnie Bugi z wywalaniem do pulpitu nie moge normalnie grac bo gra mnie wywala po 5 czy 20 minutach gry dopiero jak z uber ustawie na wysokie to jakoś da sie grać ale wkurza mnie to zaintalowałem najnowsze sterowniki te co podawali do wiedzmina3 i dupa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 27 maja 2015, 17:46 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
Zainstaluj sterownik 350.12


Ostatnio edytowano 27 maja 2015, 17:47 przez daniel_reds, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 27 maja 2015, 17:47 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
mozis napisał(a):
również mam 770 i nie mam problemu ze sterownikami .... zrób czystą instalacje sterowników i zainstaluj najnowsze

co do karty 660 z tematu to faktycznei na tej więcej nie wyciagniesz szczególnie w full hd... wiesiek to bardzo ładna gra więc swoje ciągnie a osobiście i tak jestem zadowolony z optymalizacji... tylko jeszcze bugi z crashowaniem itp. niech wyeliminują

tak z tym wywalaniem to mnie lekko Wku#$wia po 5-10 minutach bum pulpit instalowałem sterowniki i nic ;/ dopiero z ultra ustawie na wysokie to da sie pograc dłuzej na jakich ustawieniach grasz w wieska ;) ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 27 maja 2015, 17:51 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
daniel_reds napisał(a):
Zainstaluj sterownik 350.12

to jest ta do wiedzmina3 co podowali ? jesli tak to mam ja i nic czy to starszy sterownik


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 27 maja 2015, 17:59 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
Nie, jest to starsza wersja. W takim razie na czysto(!) zainstaluj wersję 352.86 dla windows x64


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 27 maja 2015, 18:03 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
daniel_reds napisał(a):
Nie, jest to starsza wersja. W takim razie na czysto(!) zainstaluj wersję 352.86 dla windows x64

moge też ziantalowac ta 350.12 ale nie wiem czy to pomoze to chyba nie wina sterowników może nowy patach pomoże ale nie wiem skad go pobrac i boje sie ze mi Save wykasuje a jestem w velen i nie chce od nowa robic tych misji co radzisz ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 27 maja 2015, 18:22 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
To w końcu jaki masz zainstalowany sterownik? Patch 1.04 pobierasz z GOGa, jeśli masz tam zarejestrowaną grę i instalacja tego patcha nie kasuje save.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 27 maja 2015, 18:26 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
daniel_reds napisał(a):
To w końcu jaki masz zainstalowany sterownik? Patch 1.04 pobierasz z GOGa, jeśli masz tam zarejestrowaną grę i instalacja tego patcha nie kasuje save.

No ten najnowszy co wyszedł do wiedzmina3 miałem też starszy przed tym i też mnie wywalało pisze ze sterowniki przestał działac i odzyskał sprawnosc gdzie na GOG można go pobrać ? nie widze gdzie jest napisane pobierz ? możesz opisac gdzie to dokładnie jest


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 27 maja 2015, 18:46 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
http://imgur.com/SUEFFur
Tutaj możesz pobrać ten patch, o ile masz zarejestrowana grę w GOGu.
Przeprowadzałeś czystą instalację sterownika?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 4   [ Posty: 31 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 38 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules