Wczytywanie
Teraz jest 27 maja 2019, 00:34


Napisz wątekOdpowiedz Strona 3 z 4   [ Posty: 31 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 27 maja 2015, 20:29 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
daniel_reds napisał(a):
http://imgur.com/SUEFFur
Tutaj możesz pobrać ten patch, o ile masz zarejestrowana grę w GOGu.
Przeprowadzałeś czystą instalację sterownika?

jak zarejestrowac gre na gog ? czysta to znaczy co


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 27 maja 2015, 21:27 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
Jak masz wersję pudełkową, to na instrukcji jest kod i wpisujesz go GOG.
Najlepszym sposobem jest całkowite usunięcie sterownika przez Display Driver Uninstaller i zainstalowanie na nowo.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 28 maja 2015, 04:57 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
daniel_reds napisał(a):
Jak masz wersję pudełkową, to na instrukcji jest kod i wpisujesz go GOG.
Najlepszym sposobem jest całkowite usunięcie sterownika przez Display Driver Uninstaller i zainstalowanie na nowo.

dzieki spóbuje z patchem a to driver to gdzie pobrac dasz link


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 28 maja 2015, 05:28 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
https://www.google.pl/search?client=ope ... 8&oe=UTF-8


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 28 maja 2015, 15:50 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
zrobiłem to i dupa moze patch 1.04 mi coś pomoga ale strasznie wolno mi sie pobieraja u ciebie też tak sie wolno pobierał pisze 0,0 MB /287 mam takie pytanie czy moge odrazu zaintalowac patch 1.04 czy musze odrazu 1.03


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 28 maja 2015, 19:44 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
i się pobrało w parę sekund. Ogólnie jest problem z tymi serwerami i dużo osób narzeka na niski transfer. Zależy jak trafisz.
Ja bym instalował patche według kolejności


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 29 maja 2015, 05:01 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
daniel_reds napisał(a):
i się pobrało w parę sekund. Ogólnie jest problem z tymi serwerami i dużo osób narzeka na niski transfer. Zależy jak trafisz.
Ja bym instalował patche według kolejności

czyli od 1 do 1.02 i 1.03 ten patch daje coś lepsza optymalizacje ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 29 maja 2015, 07:03 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
No ja bym tak zainstalował.
Tak, patche niby poprawiają stabilność i wydajność. Ja osobiście różnicy nie odczułem.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 29 maja 2015, 14:32 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
nie wiem czy marnowac czas na intalowanie patch jak róznicy nie ma ;/ ty tez masz spadki fpps ? i wywala cie do pulpitu


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3-fpsy
PostNapisane: 29 maja 2015, 14:42 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
Oczywiście, że warto instalować patche, nawet jest to wskazane, ponieważ poprawiają błędy w samej grze. U mnie poprawa wydajności jest niewielka, ale to nie znaczy, że u Ciebie będzie podobnie. Niektórym dały niezłego boosta.
My, ze słabymi GPU, musimy się liczyć z tym, że takie spadki będą występować i jest to normalne. Tym bardziej, że W3, to bardzo wymagająca gra, a Twoja karta, do demonów prędkości się nie zalicza.
Sam czekam na zapowiedzianego fixa pod keplery. Obecnie na mojej GT755M wyciągam 25-30 fps, na mieszanych ustawieniach i gra się dobrze.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 3 z 4   [ Posty: 31 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 13 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules