Wczytywanie
Teraz jest 27 maja 2019, 10:18


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 12 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: jest import save z wiedźmina 1 oraz 2 ?
PostNapisane: 28 maja 2015, 18:09 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 maja 2015, 17:59
Posty: 5
Witam,chcę kupić wiedźmina 3 ale nie wiem czy kupować na PC czy PS4 ponieważ chce sie dowiedzieć czy jest możliwość importowania moich wyborów z wiedźmina 1 oraz 2 do wiedźmina 3.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: jest import save z wiedźmina 1 oraz 2 ?
PostNapisane: 28 maja 2015, 18:14 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
tak jest mozliwosc importowanie Save z wiedzmina2 do 3 na pc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: jest import save z wiedźmina 1 oraz 2 ?
PostNapisane: 28 maja 2015, 18:18 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 21 maja 2015, 15:40
Posty: 84
Import jest tylko z Wiedźmina 2. W grze jest opcja "Symulacja wyborów z Wiedźmina 2". Gdy ją zaakceptujesz w pewnym momencie gry masz przerywnik gdzie wybierasz jak postąpiłeś w poprzedniej części. Jednak dotyczy to tylko 5 wyborów, najważniejszych z punktu widzenia gry.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: jest import save z wiedźmina 1 oraz 2 ?
PostNapisane: 28 maja 2015, 18:23 
Casual
Casual

Dołączył(a): 28 maja 2015, 17:59
Posty: 5
a te importy z 2 przekładają się w jakimś większym stopniu na fabułę wiedźmina 3 ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: jest import save z wiedźmina 1 oraz 2 ?
PostNapisane: 28 maja 2015, 18:32 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 21 maja 2015, 15:40
Posty: 84
Chyba głównie w rozmowach, ale można też spotkać niektórych bohaterów, którzy jak mniemam nie pojawili by się gdyby gra potoczyła się inaczej.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: jest import save z wiedźmina 1 oraz 2 ?
PostNapisane: 31 maja 2015, 10:38 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 08 maja 2011, 20:53
Posty: 432
A jak włączyć ten import? Jeśli go nie włączę to co się stanie?

Btw mam na kompie save z w2 zrobione specjalnie pod w3. Mozna je jakoś dodać do w3, przenieść te wybory?
Mam tylko 1 ale - nie usunąłem tatuaż. słyszałem ze w w3 nadal go mam. Czy mogę go w w3 usunąć?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: jest import save z wiedźmina 1 oraz 2 ?
PostNapisane: 31 maja 2015, 13:20 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 21 maja 2015, 15:40
Posty: 84
Żeby import zadziałał musisz wrzucić te zapisy do folderu:
C:\Użytkownicy\(Twoja nazwa)\Moje dokumenty\Witcher 2\gamesaves


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: jest import save z wiedźmina 1 oraz 2 ?
PostNapisane: 31 maja 2015, 15:42 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 08 maja 2011, 20:53
Posty: 432
A jak go nie włączę? I co z tym tatuażem?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: jest import save z wiedźmina 1 oraz 2 ?
PostNapisane: 31 maja 2015, 16:32 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 21 maja 2015, 15:40
Posty: 84
Przed rozpoczęciem nowej gry, po wybraniu poziomu i samouczków pojawia Ci się coś takiego jak "Symulacja wyborów z W2" i tam klikasz na wyłączona (czyli dobiera wybory samo), włączona (pojawia się przerywnik gdzie ustalasz czego byś dokonał) i importuj stan gry z wiedźmina 2 (wybory dobierane na podstawie zapisu). Nie maiłem tatuażu więc nie jestem pewien czy można go usunąć.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: jest import save z wiedźmina 1 oraz 2 ?
PostNapisane: 31 maja 2015, 18:28 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
ten imort Daje też Letho jesli go nie zabijemy jest w opuszczonym folwarku zlecenia dostajemy we wsi zalpie od takiej starszej kobiety doren cos takiego


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 12 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules