Wczytywanie
Teraz jest 27 maja 2019, 00:15


Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 12 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: jest import save z wiedźmina 1 oraz 2 ?
PostNapisane: 04 cze 2015, 08:08 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka

Dołączył(a): 08 maja 2011, 20:53
Posty: 432
Kliknąłem by włączyć i żaden przerywnik mi się nie wlaczyl. On się włącza od razu czy też po paru zadaniach?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: jest import save z wiedźmina 1 oraz 2 ?
PostNapisane: 04 cze 2015, 09:07 
Casual
Casual
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 maja 2015, 09:23
Posty: 19
Gra w: Goat Simulator
On dopiero po ukończeniu części fabularnej w Białym Sadzie


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 2 z 2   [ Posty: 12 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 13 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules