Wczytywanie
Teraz jest 21 lis 2019, 09:41


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 8   [ Posty: 72 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 29 maja 2015, 19:01 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
witam nie chce nabijac kolejnych postów pod wiedzmin3 fpss rozwionzał ktos ten problem ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 29 maja 2015, 19:57 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
http://forums.cdprojektred.com/threads/ ... or-crashes
Tutaj masz porady, które mogą pomóc przy GTX 770


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 30 maja 2015, 07:55 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
Znalazłem chyba rozwionzanie na ten problem weszłem w panel sterowania nivida zarzondzaj ustawienami nivida Wiedzmin3 włoczylem tam jakos tekstur potem preferuj energie czy cos tam dałęm preferuj maksymalna wydajnosc wyłonczyłem Synchronizacje pionowa i hair work mogłem pograc przez około godzina i pół bez wywalania na pulpit po tym mnie wywaliła ale i tak lepiej przed tem wywalało mnie po 10-40 minutach


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 30 maja 2015, 09:09 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
Spróbuj w grze zmniejszyć trochę rozdzielczość i w panelu Nvidia, zmień procesor physX na CPU.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 30 maja 2015, 09:13 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
daniel_reds napisał(a):
Spróbuj w grze zmniejszyć trochę rozdzielczość i w panelu Nvidia, zmień procesor physX na CPU.

jak zmienic na Physx na CPU Co dokładnie ? mam wejsc w zardzondzenia ustawienmai 3D ? czy konfiguracja funkcji sorund physix ? weszłem w to i tam jest ustawienia phyix procesor i tam jest gtx 770 i procesor to mam dac na procesor ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 30 maja 2015, 09:19 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
PPM--->panel sterowania Nvidia--->ustaw konfigurację efektów physX--->wybierz procesor--->procesor


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 30 maja 2015, 09:24 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
daniel_reds napisał(a):
PPM--->panel sterowania Nvidia--->ustaw konfigurację efektów physX--->wybierz procesor--->procesor

ok ustawiłem z gtx 770 na procesor i zminiejszyłęm rozdziczlczosc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 30 maja 2015, 11:40 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
Spróbuj też lekko zmniejszyć ustawienia graficzne i zobacz czy wtedy też Ci wywala. Najlepiej wyłącz hairworks.
Podaj też temperaturę GPU, tak gdzieś po 30 minutach gry.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 30 maja 2015, 16:39 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
daniel_reds napisał(a):
Spróbuj też lekko zmniejszyć ustawienia graficzne i zobacz czy wtedy też Ci wywala. Najlepiej wyłącz hairworks.
Podaj też temperaturę GPU, tak gdzieś po 30 minutach gry.

za 1 pierwszym razem mnie wywaliło po 20 minutach tak jak pisałem powyżej co ciekawe potem już wogule grałem przez prawie 2 godziny i nie wywaliło mnie sukces zmniejszyłem ustawienia z uber na wysokie ustawiłem liczbe klatek na 60 temeperature gdzie moge sprawdzic? wydaje mi sie ze te sterowniki najnowsze mi gre za przeproszeniem pierdoliły bo wywalało mnie przed tem z 5 -6 razy po 10 minutach a teraz lepiej jest ale i tak mnie wywaliło za 1 razem potem juz nic


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 30 maja 2015, 16:52 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
To czyli miałeś za wysokie ustawienia, które wykańczały Twoją kartę.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 8   [ Posty: 72 ]
Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules