Wczytywanie
Teraz jest 23 mar 2019, 19:14


Napisz wątekOdpowiedz Strona 5 z 8   [ Posty: 72 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 04 cze 2015, 15:36 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
daniel_reds napisał(a):
22 GB to ma sama gra. Pobierasz gre zamiast patcha. Skrót wklej na pulpit i z tego uruchamiaj.

Aha dzieki to mi sie gra tak długo pobierala a ja sie dziwilem to mam zaczonc od 1.02 wkleiłem ale wyskakuje mi bład ;/ i jeszcze jedno jak patch mi sie pobierze to co samo mi sie instaluje przez GoG ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 04 cze 2015, 19:24 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
Masz to w głównym katalogu GOG w folderze download.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 05 cze 2015, 08:25 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
[quote="daniel_reds"]Masz to w głównym katalogu GOG w folderze download.[/quoH
Hah Narazie Działa !!!! Masz u mnie Piwo pobrałem patch 1.04 zaktualizowalem go i gralem w wieska na wysokich z włonczonym hair works przez prawie godzine i pół i mnie nic nie wywaliło i optymalizacje polepszyło gry miałes racje patch 1.04 pomaga ale jeszcze nic nie wiadomo narazie spokój


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 06 cze 2015, 07:03 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
daniel_reds napisał(a):
Masz to w głównym katalogu GOG w folderze download.

wywalilo mnie ze 3 razy znowu jak zianstalowalem patch 1.05 ;/ nie wiem czy to wina patch czy nie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 13 cze 2015, 09:40 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
wie ktos jak rozwionzac ten problem zainstalwoalem sterowniki 365.06 i wywala mnie dalej ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 13 cze 2015, 09:44 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
Zmniejsz ustawienia do minimum i sprawdź, czy nadal będzie wywalać. Ewentualnie reinstall gry. Napewno instalowałeś sterownik odpowiedni dla Twojego systemu i karty graficznej?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 13 cze 2015, 10:14 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
daniel_reds napisał(a):
Zmniejsz ustawienia do minimum i sprawdź, czy nadal będzie wywalać. Ewentualnie reinstall gry. Napewno instalowałeś sterownik odpowiedni dla Twojego systemu i karty graficznej?

tak windows7 64 bity spróbuuje na srednie wszystko ustawic ale co ciekawe jak zainstalowalem te najnowsze sterowniki to wywala mnie po 10 minutach a jak starsze to 20-30 minut moglem pogracnic reinstalowac wołabym nie nie chce mi sie tego przechodzic od nowa i nie wiadomo czy to cos pomoze ;/ moze przez patch 1.05 jak mialem 1.04 to gralem i nic mnie nie wywalilło da sie odinstalowac patch 1.05


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 13 cze 2015, 10:41 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
Spróbuj na najniższych pograć. Reinstalacja nie usuwa zapisanej gry. Zawsze możesz zrobić kopie zapisu. Spróbować warto. Jeśli nie pomoże, to wygląda na to, że masz skopane sterowniki albo samą kartę graficzną. Najlepiej zrób tak. Wywal całkowicie sterownik graficzny w trybie awaryjnym najlepiej (Driver Display Uninstaller), wyczyść na wszelki wypadek pozostałości w rejestrze (Ccleaner), przeinstaluj grę, zainstaluj patche i na koniec najnowsze sterowniki. Nic nie kombinuj w panelu sterowania Nvidii.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 13 cze 2015, 10:46 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
daniel_reds napisał(a):
Spróbuj na najniższych pograć. Reinstalacja nie usuwa zapisanej gry. Zawsze możesz zrobić kopie zapisu. Spróbować warto. Jeśli nie pomoże, to wygląda na to, że masz skopane sterowniki albo samą kartę graficzną. Najlepiej zrób tak. Wywal całkowicie sterownik graficzny w trybie awaryjnym najlepiej (Driver Display Uninstaller), wyczyść na wszelki wypadek pozostałości w rejestrze (Ccleaner), przeinstaluj grę, zainstaluj patche i na koniec najnowsze sterowniki. Nic nie kombinuj w panelu sterowania Nvidii.

spróbuje pograc na minimum usuwalem przez driver display uninsaller i instalowalem czysta instalacje i nic


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sterownik przestał działac ale odzyskał sprawnosć
PostNapisane: 13 cze 2015, 10:53 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
Spróbuj tak jak napisałem.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 5 z 8   [ Posty: 72 ]
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules