Wczytywanie
Teraz jest 27 maja 2019, 09:37


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wiedźmin 3 sterowanie padem
PostNapisane: 30 maja 2015, 07:41 
Casual
Casual

Dołączył(a): 30 maja 2015, 07:19
Posty: 2
Witam wszystkich!!
mam na imię Rafał i mam fioła na punkcie Wiedźmina ale co z tego jak w niedawno zakupioną najnowszą część sagi nie mogę pograć gdyż gra nie widzi pada.
Poddałem mojego pada emulacji co zaowocowało tym że działa on w drugiej części sagi ale niestety w trójka go nie widzi.
Co zrobiłem? W przypadku drugiej części pliki powstałe po emulacji pada wkleiłem do katalogu bin i to wystarczyło
Ale niestety w przypadku trójki wklejenie do bina nie pomogło, ktoś na jednym z forów poradził mi abym jeden z plików podmienił w podkatalogu x64 ale tu również bez skutku.
A więc grę mam, pada mam a grać nie mogę (gra na klawiaturze nie wchodzi w grę bo po prostu nie potrafię wykonywać tylu kombinacji na raz)
Jesteście moją ostatnią deską ratunku poradźcie mi coś proszę!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedźmin 3 sterowanie padem
PostNapisane: 31 maja 2015, 13:38 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 maja 2015, 13:49
Posty: 11
jakiego pada używasz? bezprzewodowy czy na kabel?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedźmin 3 sterowanie padem
PostNapisane: 31 maja 2015, 13:56 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
Podobny temat już jest tutaj, nawet dzisiaj został założony.
viewtopic.php?f=400&t=18874
Podałem tam możliwe rozwiązanie.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules