Wczytywanie
Teraz jest 26 mar 2019, 20:56


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z przerywaniem w dialogach
PostNapisane: 17 cze 2015, 19:23 
Casual
Casual

Dołączył(a): 17 cze 2015, 19:17
Posty: 5
Witam. Bez zbędnego obijania w bawełnę. Podczas grania na lapku w Wieśka 3 bez zasilania występuje problem z dialogami. Strasznie przerywa, momentami się zacina, dziwne dźwięki są.. Kiedy podepnę zasilanie wszystko wraca do normy. Ktoś może wiedzieć o co chodzi? Nie chce grać non stop na podpiętym zasilaniu, szkoda mi baterii. Jeżeli potrzeba więcej info np. na temat laptopa, ustawień itd to pisać. Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z przerywaniem w dialogach
PostNapisane: 17 cze 2015, 19:53 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
Przecież bez podłączonej ładowarki, karta graficzna w laptopie nie uruchomi się (prawdopodobnie masz zintegrowaną i detykowaną) i będzie działać tylko zintegrowana o bardzo słabej wydajności. Więc to normalne. Ja bez zasilania wogóle nie pogram, bo będzie gdzieś 5 fps.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z przerywaniem w dialogach
PostNapisane: 18 cze 2015, 14:24 
Casual
Casual

Dołączył(a): 17 cze 2015, 19:17
Posty: 5
Okej, dzięki za wytłumaczenie sprawy, wszystko już rozumiem. W takim razie jest jakies wyjscie z tej sytuacji zeby nie.psuc baterii? Wynajmowanie jej to chyba nie najlepszy pomysł..


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z przerywaniem w dialogach
PostNapisane: 18 cze 2015, 14:32 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lis 2014, 20:08
Posty: 224
Bateria się nie psuje, jedynie może się w ten sposób wykorzystać, chociaż ja mam laptop od ponad roku, gram z podłączonym zasilaczem i baterią i mam tylko 5 % jej wykorzystania.
Możesz wyjąć baterię i grać na zasilaniu sieciowym. Nic się nie stanie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Problem z dialogami
PostNapisane: 19 cze 2015, 02:34 
Casual
Casual

Dołączył(a): 19 cze 2015, 02:29
Posty: 1
Mianowicie miałam PS4 u naprawy,dzisiaj je odebrałam i aktualnie nie mam możliwości przewijania dialogów za pomocą kwadratu jak to było wcześniej. Czy ktoś wie czy da się to jakoś ustawić lub co z tym zrobić bo niestety nie chcę mi się wszystkiego oglądać/ czytać jeszcze raz ;)

Przeniosłem do podobnego wątku //Z


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules