Wczytywanie
Teraz jest 26 maja 2019, 23:55


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wiedźmin 3 - save'y
PostNapisane: 27 cze 2015, 21:42 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 cze 2015, 21:33
Posty: 4
Pobrałem wiedźmina 3 na starego kompa, po to by sprawdzić, czy gra mi pójdzie. Zadziałała i pograłem sobie ,,troszkę" i tak oto znalazłem się w 1/3 gry. :/
Teraz kupiłem sb nowego kompa i kupiłem wiedźmina. Czy da się przenieść save'y? Teraz mam wersję wiedźmina 1.06, a na starym pirackim 1.02 i nie wiem, czy jest taka możliwość.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedźmin 3 - save'y
PostNapisane: 27 cze 2015, 22:43 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 21 maja 2015, 15:40
Posty: 84
Użytkownik chyba nie narusza regulaminu skoro zakupił oryginalną grę. Nie powinno być problemu, savy masz w "Moje dokumenty".


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedźmin 3 - save'y
PostNapisane: 28 cze 2015, 13:07 
Casual
Casual

Dołączył(a): 27 cze 2015, 21:33
Posty: 4
I nie będzie problemu z przeniesieniem save'ów ze starszej wersji wiedźmina na nowszą?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedźmin 3 - save'y
PostNapisane: 28 cze 2015, 13:59 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2012, 13:34
Posty: 693
Ze starszej na nowszą powinno działać bez problemu. Na odwrót nie działa.

_________________
"This is not a plan, but it's a perfect plan"

Origin: QuantinumPL
Steam: qantumforce


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 4 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 20 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules