Wczytywanie
Teraz jest 24 lip 2019, 09:36


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wiedźmin 2 brak zapisów w folderze gamesave do importu
PostNapisane: 18 lip 2015, 12:17 
Casual
Casual

Dołączył(a): 07 lip 2015, 13:44
Posty: 4
Siema posiadam zakupionego na steam Wiedźmina 2 Edycję Rozszerzoną i chciałem zaimportować sobie save z 2 do 3 jednak w folderze gamesave nie ma żadnego save.W grze pokazuje się tylko "Symuluj wybory z W2" (albo cośw tym stylu) i nie jestem pewny czy zaimportowało save.Z Wiedźminem 1 nie było problemu , 1 i 2 zakupione na steam , 3 pożyczona od kolegi

Zrobiłem mały test : usunąłem folder Witcher2 z dokumentów , zrobiłem nowe konto w Win 7 , odłączyłem się od internetu i włączyłem grę aby sprawdzić czy save nadal są , i były mimo usunięcia folderu i włączeniu bez Steam Cloud.

Wie ktoś w czym problem ?


I dodatkowe pytanie :
Przy nowej grze kliknąłem "Symuluj wybory z W2" i nie pokazała mi się scenka z goleniem Geralta.Pokaże się ona później czy to bug ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedźmin 2 brak zapisów w folderze gamesave do importu
PostNapisane: 18 lip 2015, 14:57 
Pierwsza zarwana nocka
Pierwsza zarwana nocka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2012, 13:34
Posty: 693
Symulacja wyborów pojawi się na zamku w Wyzimie. Symulacja jest lepsza od importu. Gra lubi importować co się jej podoba.

_________________
"This is not a plan, but it's a perfect plan"

Origin: QuantinumPL
Steam: qantumforce


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules