Wczytywanie
Teraz jest 24 lip 2019, 09:14


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Patch 1.10 nie ma miejsca na dysku
PostNapisane: 13 paź 2015, 19:08 
Casual
Casual

Dołączył(a): 15 sty 2015, 16:48
Posty: 4
Mam 50 gb wolnego miejsca na dysku, ale jak chcę spaczować wyskakuje, że nie ma miejsca;/ Ma ktoś jakieś rady? :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Patch 1.10 nie ma miejsca na dysku
PostNapisane: 14 paź 2015, 11:46 
Casual
Casual

Dołączył(a): 14 paź 2015, 11:05
Posty: 2
Mam rozwiązanie wchodzisz w start PPM klikasz na Komputer, Własiciwości. Po lewej stronie klikasz LPM Zaawansowane ustawienia systemu. Teraz w tym oknie (jesteś w zaawansowanych) klikasz na dole Zmienne środowiskowe. Teraz w tym oknie masz Pliki TEMP i TMP zmieniasz ich lokalizacje z %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp na np dysk C; D; E:\TEMP czy jakiś inny dysk gdzie masz dużo miejsca. Na tamtym dysku twożysz folder o nazwie TEMP to jest ważne. W tam tym oknie zaawansowane masz po prawej stronie taki suwak szukasz tam pliku TEMP i TMP i zmieniasz z %SystemRoot%\TEMP na to samo co wcześniej. PO ZAKOŃCZENIU INSTALACJI WPISZ TO CO BYŁO WCZEŚNIEJ. Mi to działało


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules