Wczytywanie
Teraz jest 27 maja 2019, 10:04


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wiedzmin 3 dziki gon
PostNapisane: 30 paź 2015, 21:44 
Casual
Casual

Dołączył(a): 30 paź 2015, 20:06
Posty: 2
Czesc mam problem moi przeciwnicy maja -1HP i nic nie pomaga mam patcha najnowszego.Stoje z fabula np nie moge pokonac wojownika dzikiego gona Nithrala ma pole silowe (ktore stale jest wlaczone) i nic stoi wogle nie walczy. Czy to wina nowego patcha (1.11)? Zainstalowac gre na nowo? Prosze o pomoc. pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3 dziki gon
PostNapisane: 01 lis 2015, 12:40 
Casual
Casual

Dołączył(a): 01 lis 2015, 12:27
Posty: 7
Zrób reinstal, jak nie pomoże to napisz, coś poradzimy :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Wiedzmin 3 dziki gon
PostNapisane: 03 lis 2015, 12:28 
Casual
Casual

Dołączył(a): 30 paź 2015, 20:06
Posty: 2
czesc zrobilem to nic nie pomoglo blad jest nadal ten sam czy to wina patcha? trzeba czekac na nowszy?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 3 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules