Wczytywanie
Teraz jest 25 maja 2019, 15:43


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Import save z W2.
PostNapisane: 12 gru 2015, 10:01 
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączył(a): 23 wrz 2012, 21:13
Posty: 1267
Krótko i na temat.

Mam Wieśka 3, niestety na gogu nie na steamie. I nie ogarniam jak importować save. Bo niestety Wieśka 2 mam na steamie razem z jedynką.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Import save z W2.
PostNapisane: 18 gru 2015, 18:59 
RON
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 sie 2012, 11:09
Posty: 7965
Gra w: Banowanie ;]
pierwsza pozycja z google po wstukaniu hasła: "jak zaimportować save z wiedźmina 2 do wiedźmina 3 steam" http://www.pcworld.pl/news/402036/Wiedz ... ina.2.html

Zresztą jak coś to zawsze można włączyć symulację wyborów z W2.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 26 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules