Wczytywanie
Teraz jest 26 mar 2019, 20:56


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]
Autor Wiadomość
 Tytuł: Jak naprawić ten błąd grafiki?
PostNapisane: 05 sty 2017, 10:10 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 sty 2017, 13:23
Posty: 3
Grając w Wiedźmin 3 napotkałem błąd grafiki. Teraz nie mam dostępu do komputera, ale potem w odpowiedzi dam. To jest tak jakby rozmazane wszystko, np. gdy jestem u wiedźm, Geralt i ta żona Barona wzywają wiedźmy na tym gobelinie, to w tym domu nic nie widać, wszystko szare i takie dziwne. No ciężko mi to opisać. Później dam zdjęcie. Albo na tablicach ogłoszeniowych tak jest. Albo na tym dużym statku Radowida. Jest tak też na łódkach na Skellige. Później dam zdjęcie. Jak mogę to naprawić?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jak naprawić ten błąd grafiki?
PostNapisane: 05 sty 2017, 17:53 
RON
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 sie 2012, 11:09
Posty: 7965
Gra w: Banowanie ;]
Po pierwsze to pisz w odpowiednim dziale (już przeniosłem)
Po drugie przyłóż się trochę do opisu, wyszedł ci jeden wielki bełkot "Zdjęcie dam później". Nikt nie będzie zgadywał co dolega twojej grze.
viewtopic.php?f=400&t=19155&start=10 - podejrzewam, że chodzi o ten problem i o ten: viewtopic.php?f=400&t=22362


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jak naprawić ten błąd grafiki?
PostNapisane: 08 sty 2017, 11:52 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 sty 2017, 13:23
Posty: 3
Tak, to o to chodzi. Ale możesz mi powiedzieć, jak wgrać stare patche? Tak troche nie umiem :(


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jak naprawić ten błąd grafiki?
PostNapisane: 08 sty 2017, 13:01 
RON
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 sie 2012, 11:09
Posty: 7965
Gra w: Banowanie ;]
Wszystko jest tam opisane, teraz już w zasadzie nie ma opcji powrotu do patcha "działającego poprawnie" (1.10). Ktoś podał rozwiązanie, że mocniejsza karta grafiki pomaga (Gtx 980? Co jest cholernie kosztowne). Też się borykałem z tym problemem, jak sam mogłeś wywnioskować po podanych przeze mnie linkach. U mnie wraz z najnowszym patchem gra się naprawiła. Losowe 'widzimisię' gry? Kto wie, nie mam rozwiązania. Przykro mi.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jak naprawić ten błąd grafiki?
PostNapisane: 20 sty 2017, 18:46 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 sty 2017, 13:23
Posty: 3
o jaaa, dzisiaj wchodze na Wiedźmina, nowy zapis stworzyłem. Patrze, a tu wszystko dobrze! Nie wiem, jak to się stało, ale działa i jest dobrze!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 5 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules