Teraz jest 23 paź 2020, 08:50


Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 15 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z misją Arka Asari
PostNapisane: 19 kwi 2017, 11:11 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 lut 2015, 03:52
Posty: 8
Witam, podczas gry natrafiłem na bardzo poważny problem. Jestem w Misji szukania statków Asari i znalazłem na lodowej planecie transponder ich statku i wg poradnika musze go najpierw zeskanować a potem wejść w interakcje. Niestety zeskanować sie go nie da, tak samo jak nie da sie wejść w interakcje. Ktoś coś wie co z tym fantem zrobić? Ja próbowałem odlecieć z planety i wrócić. Porobić inne misje, reinstalacji itd. Ciągle to samo. Ciągle skaner nie widzi nadajnika


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z misją Arka Asari
PostNapisane: 19 kwi 2017, 11:19 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 mar 2017, 18:38
Posty: 276
Lokalizacja: Meridian
Gra w: MassEffect,Wiedźmin,CS:GO,LoL
Spróbuj wczytać poprzedni save przed pojechaniem do transpondera, albo przed dostaniem tego zadanka. Ja to samo miałem z arką turian z wylądowaniem, lecz na to leku nie ma bo mam po prostu od początku gry uszkodzony save na to i teraz czekam na save editor ;).

_________________
Garrus Vakarian Sprawdźmy, który z nas lepiej strzela.
Shepard: W galaktyce jest parę osób, które widziały mnie w akcji, Garrusie. Chyba były pod wrażeniem.
Garrus Vakarian: Tak, ale ja widziałem jak tańczysz, Shepard. Bez komentarza.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z misją Arka Asari
PostNapisane: 19 kwi 2017, 11:31 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 lut 2015, 03:52
Posty: 8
Człowieku, to oznacza zaczynanie gry prawie od początku, nie ma innego sposobu? A nie mam zamiaru grać od nowa w takiego przeciętniaka który ledwo zasługuje na ocene 6/10


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z misją Arka Asari
PostNapisane: 19 kwi 2017, 11:39 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 mar 2017, 18:38
Posty: 276
Lokalizacja: Meridian
Gra w: MassEffect,Wiedźmin,CS:GO,LoL
Serio, nie masz żadnego sejva sprzed kilku/kilkanastu minut? <_< No to pozdro, mnie RPGi nauczyły, żeby zapisywać manualnie co 10-15 minut grę.

_________________
Garrus Vakarian Sprawdźmy, który z nas lepiej strzela.
Shepard: W galaktyce jest parę osób, które widziały mnie w akcji, Garrusie. Chyba były pod wrażeniem.
Garrus Vakarian: Tak, ale ja widziałem jak tańczysz, Shepard. Bez komentarza.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z misją Arka Asari
PostNapisane: 19 kwi 2017, 11:49 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 lut 2015, 03:52
Posty: 8
Nie jest to sprzed 105 minut. Od czasu kiedy dostałem ta misje mineło większość rozgrywki. Przecie tą misje dostajemy zaraz na początku xD


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z misją Arka Asari
PostNapisane: 19 kwi 2017, 11:50 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 gru 2014, 13:45
Posty: 336
Lokalizacja: Malmö
Gra w: ME Andromeda, Warframe
Necrontyr napisał(a):
Człowieku, to oznacza zaczynanie gry prawie od początku, nie ma innego sposobu? A nie mam zamiaru grać od nowa w takiego przeciętniaka który ledwo zasługuje na ocene 6/10

No to rozwiązałeś swój problem. Nie graj i już. Po co sobie głowę nabijać problemami, w dodatku dotyczącymi takiego "przeciętniaka"?

_________________
N7 HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z misją Arka Asari
PostNapisane: 19 kwi 2017, 11:52 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 mar 2017, 18:38
Posty: 276
Lokalizacja: Meridian
Gra w: MassEffect,Wiedźmin,CS:GO,LoL
Necrontyr napisał(a):
Nie jest to sprzed 105 minut. Od czasu kiedy dostałem ta misje mineło większość rozgrywki. Przecie tą misje dostajemy zaraz na początku xD


Chodzi o zaktualuzowanie zadania na transponder, rozumiesz? Możliwe że zbugowało się wtedy, a jak to nie podziała to nwm co zrobisz.

_________________
Garrus Vakarian Sprawdźmy, który z nas lepiej strzela.
Shepard: W galaktyce jest parę osób, które widziały mnie w akcji, Garrusie. Chyba były pod wrażeniem.
Garrus Vakarian: Tak, ale ja widziałem jak tańczysz, Shepard. Bez komentarza.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z misją Arka Asari
PostNapisane: 19 kwi 2017, 11:55 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 lut 2015, 03:52
Posty: 8
Widze że fanboy przyszedł i płacze jak go nikt nie prosi. Ostatnia aktualizacja powiadasz? To będzie z 10 godzin gry


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z misją Arka Asari
PostNapisane: 19 kwi 2017, 11:59 
Adept analogów
Adept analogów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 mar 2017, 18:38
Posty: 276
Lokalizacja: Meridian
Gra w: MassEffect,Wiedźmin,CS:GO,LoL
No to nie wiem, poczekaj na save editora albo graj od nowa te 10 godzin ;P albo pomin tą arke xd.

_________________
Garrus Vakarian Sprawdźmy, który z nas lepiej strzela.
Shepard: W galaktyce jest parę osób, które widziały mnie w akcji, Garrusie. Chyba były pod wrażeniem.
Garrus Vakarian: Tak, ale ja widziałem jak tańczysz, Shepard. Bez komentarza.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z misją Arka Asari
PostNapisane: 19 kwi 2017, 12:02 
Casual
Casual

Dołączył(a): 02 lut 2015, 03:52
Posty: 8
Ale to nie jest główny wątek? Nie jest to ważne dla fabuły?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Dział zablokowanyOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 15 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules