Teraz jest 21 paź 2020, 11:00


Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 14 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Mass Effect Dirrext Error Pomocy !!!
PostNapisane: 15 lip 2017, 18:02 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
Witam kupilem Mass Effect Andromeda pogralem troche i doszłem do Eosa i gra mi Crashuje Wyskakuje mi Komunikat Direxct Error Już nie wiem co robić Pomóżcie.
Mój sprzent Windows 7
8 GB RAM
Procesor : Intel core i5 3330 3.0GHZ
Karta Graficzna Geforce GTX 1060 6 GB RAM. (Karta była zmieniana wczoraj sterowniki Najnowsze)


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect Dirrext Error Pomocy !!!
PostNapisane: 16 lip 2017, 16:02 
Casual
Casual

Dołączył(a): 09 lip 2017, 11:11
Posty: 6
włącz vsync w ustawieniach podobno działa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect Dirrext Error Pomocy !!!
PostNapisane: 16 lip 2017, 16:31 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
Spróbuje i mam jeszcze jedno pytanie Mam spadki FPS Podczas scenek i przerywnikow filmowych czy na Statku Hayperon Na planetach jest w miare Normalnie ;/ od czego to może byc .


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect Dirrext Error Pomocy !!!
PostNapisane: 16 lip 2017, 17:48 
Fechmistrz krzyżaka
Fechmistrz krzyżaka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 gru 2014, 13:45
Posty: 336
Lokalizacja: Malmö
Gra w: ME Andromeda, Warframe
Zmniejsz poziom i skalowanie grafiki. 8gb ram dla tej gry to zdecydowanie za mało żeby wszystko śmigało jak trzeba. U mnie Andromeda crashowała na przerywnikach zawsze bez wyjątku, dopóki nie zainstalowałem 16GB. W niskich detalach było ok, ale nie chciałem tak grać.

_________________
N7 HQ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect Dirrext Error Pomocy !!!
PostNapisane: 16 lip 2017, 20:18 
Status Widmo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2013, 21:00
Posty: 1269
Lokalizacja: 022 :)
Gra w: Sci-Fi
To jest problem sterowników Nvidii :) na Radeonach ludzie nie mają tego problemu + opis tego błędu sam mówi za siebie. Podobno pomaga wyłączenie vsynca ale nie potwierdze, posiadam Radeona i nie miałem żadnych problemów.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect Dirrext Error Pomocy !!!
PostNapisane: 17 lip 2017, 16:16 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
Ok czyli WylaczeniE/Wlaczenie VSynca i zmniejszenie skalowania czyli Grafika jest dobra i jeszczejeden problem to Spadki Fpps podczas filmików czy na Stacjach od czego to bo grafike mam chyba dobra


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect Dirrext Error Pomocy !!!
PostNapisane: 17 lip 2017, 22:02 
Casual
Casual

Dołączył(a): 09 lip 2017, 11:11
Posty: 6
Azzinoth napisał(a):
To jest problem sterowników Nvidii :) na Radeonach ludzie nie mają tego problemu + opis tego błędu sam mówi za siebie. Podobno pomaga wyłączenie vsynca ale nie potwierdze, posiadam Radeona i nie miałem żadnych problemów.


I czemu kłamiesz ludzie z radkami mają takie same problemy wystarczy przejrzeć anglojęzyczne forum, niestety me:a to jeden wielki bug, nawet na psie tnie, przeskakuje i ma spadki fpsów.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect Dirrext Error Pomocy !!!
PostNapisane: 18 lip 2017, 16:22 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
Czyli to winna gry nie Kompa ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect Dirrext Error Pomocy !!!
PostNapisane: 18 lip 2017, 18:15 
Casual
Casual

Dołączył(a): 09 lip 2017, 11:11
Posty: 6
Większość błędów powodowane jest niedopracowaniem gry przez twórców, ale teraz jakoś zauważyłam czemu masz kartę 1060 a błąd Ci wywala na 960?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Mass Effect Dirrext Error Pomocy !!!
PostNapisane: 19 lip 2017, 17:00 
Pierwszy gamepad
Pierwszy gamepad

Dołączył(a): 26 maja 2015, 17:29
Posty: 140
Lokalizacja: Temeria
Gra w: Wiedzmin3 !!!
Bo wrzucilem Screna z GOGLE na swoim kompie nie moge robic czyli spadki fps i wywalanie do pulpitu to winna nie dopracowanej gry szkoda ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 14 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style by Daniel St. Jules