| Autor |
Wiadomość |
Heavy Metal
|
Tytuł: Dobry czy zły? Napisane: 27 lut 2010, 22:02 |
|
| Pierwszy gamepad |
 |
 |
|
|
Z pewnością każdy bił się w myślach z tym czy zostać złym bądź dobrym charakterem. Teoretycznie bycie złym daje więcej frajdy w grze, ale czy jest tego warte? Jakie są Wasze sposoby na szybsze przejście na ciemną stronę?
Przypadkowe zabicie jakiejś postaci może zapoczątkować całą serię złych uczynków... Czy udaje Wam się powstrzymać i pozostać na straży dobra?
|
|
| Góra |
|
 |
Dirklan
|
Tytuł: Re: Dobry czy zły? Napisane: 15 maja 2010, 18:00 |
|
| Mistrz pada |
 |
 |
Gra w: Nic
|
|
Dopiero co zacząłem grać i na razie jest mi łatwo nad sobą zapanować, oczywiście gram po stronie dobra. Raz chciałem sprawdzić co jest w beczce rozwaliłem ją i musiałem zapłacić grzywnę. Właśnie wtedy uświadomiłem sobie że wybieram dobrą stronę. Chyba że są jakieś zalety po mrocznej stronie o których nie wiem....
|
 |
|
kluk123
|
Tytuł: Re: Dobry czy zły? Napisane: 28 cze 2010, 20:21 |
|
| Casual |
 |
Gra w: Medieval II
|
|
Jedyne zalety ciemnej strony to fajniejszy wygląd.W każdym razie według mnie.
JA tam na początku wolałem być złym.Zawsze jakoś lubiłem w grze być ciemnym charakter,bo wtedy ludzie czują do ciebie respekt(a już na pewno w Fable).Ale mi ciężko było zostać złym. W drogach na misje ciągle zabijałem potwory atakujące kupców,w burdelu zrobiłem taki dobry uczynek,że miałe aureole.Żeby to naprawić wybiłem całe jedno miasto.
|
|
| Góra |
|
 |