|
|
Teraz jest 07 mar 2021, 04:48
|
Autor |
Wiadomość |
bylek
|
Tytuł: Mod na grafikę Napisane: 24 sie 2010, 16:05 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Assasin's Creed 2, Modern Warfare 2, Call of Duty 4, Drakensang: The Dark Eye
|
Witam,
Mam takie pytanko na temat tej gierki. Czy istnieją jakieś mody poprawiające grafikę? Bo nie ma co kryć, jest ona cienka, przydałoby się takie coś. Chodzi mi tutaj o cały mod na tekstury, a nie jakieś pojedyncze dotyczące np. oczy ma takie, a dzięki jakiemuś modowi będzie miał siakie, ubranie ma z wełny, a moduje na poliester itp. Dzięki z góry za odpowiedzi.
|
|
Góra |
|
 |
|
Heavy Metal
|
Tytuł: Re: Mod na grafikę Napisane: 24 sie 2010, 18:25 |
|
GameWalk.pl |
 |
|
Witaj, szukałem na zagranicznym forum z modami: http://www.fabletlcmod.com/forum/ale nic konkretnego nie znalazłem. Z moich obserwacji wynika, że w przypadku tekstur dotyczą one właśnie wybranych elementów takich jak ubrania, zbroje itp. Jeśli nie byłeś na tym forum wcześniej, to być może Twoje poszukiwania będą owocne. 
|
|
Góra |
|
 |
bylek
|
Tytuł: Re: Mod na grafikę Napisane: 25 sie 2010, 10:56 |
|
Casual |
 |
 |
Gra w: Wiedźmin, Assasin's Creed 2, Modern Warfare 2, Call of Duty 4, Drakensang: The Dark Eye
|
Aj byłem, byłem. I tam właśnie jest tych wszystkich modów na kopy, ale niestety jako tako na tekstury nie ma- na jakieś tam ubrania, żeby były czerwone, miecz, kolor oczu itp.
|
|
Góra |
|
 |
deepack99
|
Tytuł: Re: Mod na grafikę Napisane: 04 lis 2011, 14:21 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |
|
Na grafikę moda nie znalazłem żadnego ale looknij tutaj masz patcha który daje dalszą grę po zabiciu smoka (nie wiem czy link dalej aktualny): Kod: http://www.gamefable.fora.pl/fable,17/patch,43.html
|
|
Góra |
|
 |
deepack99
|
Tytuł: Re: Mod na grafikę Napisane: 04 lis 2011, 14:31 |
|
Niedzielny gracz |
 |
 |