Gra w: Dragon Age, Mass Effect, Skyrim, Wiedźmin
nie za wszystkimi kawałkami metallicy przepadam, ale ten jest niesamowity ostatnio namiętnie słucham Marilyna Mansona i o dziwo (prawie) każda piosenka mi się podoba
Gra w: ME 1, 2, 3, DA 1, 2, Skyrim, Fable 2, 3, WoW
Ja kocham, szanuję i podziwiam polski metal, ponieważ nasza scena metalowa to jedna z najlepszych na świecie. Darzamat, Mastiphal, Vesania, Luna Ad Noctum, Behemoth, Vader, Hell-Born.
Z zagranicznych Slayer, Belphegor, Immortal, Semargl.
Ja kocham, szanuję i podziwiam polski metal, ponieważ nasza scena metalowa to jedna z najlepszych na świecie. Darzamat, Mastiphal, Vesania, Luna Ad Noctum, Behemoth, Vader, Hell-Born.
Z zagranicznych Slayer, Belphegor, Immortal, Semargl.
Furia jak Furia, lepsza polska Arkona (bo jest jedna polska i są dwie rosyjskie, ta znana pagan i ta mniej znana nsbm, obecnie jakąś inną nazwę sobie dali), Infernum (też jest z kilka ich chyba, mówię o tym z Fudalim jako wokalistą), Massemord (w sumie ten sam skład chyba co Furia, ale tu fajniejsza muza), Graveland, Kriegsmaschine, Infernal War (Iperyt nie bardzo, czegoś tu brak). Behemoth stary to 10/10 ale nowy też nie najgorszy.
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
W Arkonie fajnie wypadają polskie teksty. Jak nie lubisz polskich tekstów spodoba ci się Nocturnal Arconian Hordes Arkony- czemu? Z encyklopedii metallum wiem że to po polsku, ale jakby mi ktoś powiedział że po chińsku, rosyjsku, angielsku, szwedzku, arabskiemu, czy jakiemukolwiek innemu też bym uwierzył
A mówiąc serio: Te zrozumiałe Arkony są świetne po polsku, Massemord również, Graveland, Behemoth. Po prostu trochę inaczej on brzmi.
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości