Dołączył(a): 20 mar 2012, 13:19 Posty: 1180 Lokalizacja: Polska, Warszawa
Gra w: Skyrim
Nagranie słabej jakości ale i tak dam 9/10, bo mam słabość do Marka Knopflera - Mam całą Dyskografię Dire Straits Troszkę zmienię nastrój - i dam mój ulubiony utwór Eminem - i znalazłem na YT z polskim tłumaczeniem
Gra w: ME, ME2, ME3, Diablo, Fallout, Borderlands
7/10. Za tekst przede wszystkim, nie jestem fanem hip hopu i nie chcę się wypowiadać na temat warstwy muzycznej bo niestety większość z tych kawałków składa się z sampli a to IMHO mało ambitne. Co innego warstwa tekstowa. Naprawdę smutny tekst. Dobry. A ode mnie coś rockandrollowego:
BTW zagadka: Kto kojarzy łysego gitarzystę z brodą?
To nie hip-hop tylko Rap zaś twój utwór to nie rockandroll tylko klasyczny Rock przypominający żywcem takie zespoły jak Deep Purple Black Sabbath lub Nazareth ale pomimo tego dam 8/10 bo lubie dobrego rocka Natomiast rock&roll brzmi tak:
Gra w: ME, ME2, ME3, Diablo, Fallout, Borderlands
Za bardzo konserwatywnie podchodzisz do definicji rock and rolla Oczywiście punkt widzenia równa się punktowi siedzenia, dla mnie na przykład rock and rollem jest to:
WARNING! Słuchać tylko w słuchawkach!
Za Twój filmik 9/10. Klasyka nie może być źle oceniana.
Entombed jeśli się nie mylę to szwedzki zespół. Ich muzyka jest zazwyczaj ciężka, ale śpiewają nieźle. Kawałek podrzucony przez Cb też nie najgorszy. Nie to, że się czepiam ale to po prostu nie moje kilmaty [6/10] Ja wrzucę zwykły soundtrack
@ShakalakaxD Coś Ci nie wyszło - popraw linka bo nie da się ocenić @zniesmaczony - musisz pogadać z Wilczan (link poniżej) - On Cię zrozumie, abo ja nie rozumiem takiego R&R viewtopic.php?p=126857#p126857
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości