Dołączył(a): 18 lip 2012, 21:16 Posty: 685 Lokalizacja: Częstochowa
Gra w: Mass Effect, Dead Space, Dragon Age, Wiedźmin, TES, Assassin's Creed, Prince of Persia,
Całkiem niezły kawałek Chyba nawet pierwszy kawałek Darzamatu jaki przesłuchałem w całości <wstyd, wstyd>, wstawki z kobiecym wokalem są bardzo ładne 8/10
Gra w: Mass Effect, Dead Space, Dragon Age, Wiedźmin, TES, Assassin's Creed, Prince of Persia,
7/10
A teraz coś jednego z dwóch moich najbardziej ulubionych zespołów ;]
Gra w: Seria TES, HoMM 3, strategie Paradoxu, seria ME, seria DA, seria AC, P:T
Nie mam pojęcia jak ten gatunek się nazywa, co to właściwie jest i kim jest ten śpiewający pan, ale wiem, że to jest kiepskie i to bardzo. 3/10 Ok, odrobina klasyki
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
Gra w: Seria TES, HoMM 3, strategie Paradoxu, seria ME, seria DA, seria AC, P:T
Żeby zadział kod yt musisz wkleić sam kod filmiku, to co jest po znaku równości, nie cały adres. Jeśli chodzi o piosenkę to muzyka bardzo mi się podoba, ale wokal... niekonieczne. Nie przepadam za ,,darciem", wolę metal z normalniejszym śpiewaniem. Za muzykę 8/10, wokal 4/10, czyli razem 6/10
Słuchać głośno i w warunkach izolacji od środowiska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości