Ależ to przecież Kat! i jeszcze ballady! gdzie angielskie teksty w 1994 roku?
Jakoś do poezji śpiewanej nie mogę się przekonać, ale podobają mi się zwroty akcji. Poza tym symulacja głosu świetna. Od dawna próbowałam "zapoznać się" z twórczością Kaczmarskiego, ale jakoś ciężko mi to idzie... Ciężko ocenić takiego dobrego artystę, ale na mój (spaczony pewnie itepe) gust 7/10.
Ale... Skoro o poezji mowa, to z mojej strony poleci śpiewana wersja Kazimierza Przerwy - Tetmajer.
Dołączył(a): 06 mar 2012, 17:56 Posty: 570 Lokalizacja: Okolice Warszawy
Gra w: RPG (wszelkie, wręcz nałogowo)
Utwór ok, ale niebudzący jakiegoś entuzjazmu - 6,5/10 Mój drugi ulubiony utwór Two Steps from Hell (pierwszy to bezsprzecznie "Heart of Courage") ==>
_________________ Forever Lost - dryfując po obrzeżach szaleństwa, wypatruję krańca udręki. "To chodź, Zag, idziemy na platynkę, we dwóch se pykniemy!" - złota myśl Chudzieńkiego
0/10 nie dość że rap to jeszcze takie jakieś dziwne to to.
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości