|
Autor |
Wiadomość |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Muzyka Napisane: 25 cze 2013, 18:25 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Ja słucham właściwie wszystkich gatunków muzyki. Jednak jest wśród tego dużo Rocka. Lubię np. Pop Evil, Paramore, Green Day, Niickelback, ale też zespoły typu Dresden Dolls, Ayo, różne polskie...
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
|
Rosomaq
|
Tytuł: Re: Muzyka Napisane: 25 cze 2013, 18:39 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
Gra w: Zawal przed czterdziestką
|
Moje upodobania muzyczne się zmieniły przez te 2 lata (DZIĘKI BOGU, jakiego crapa ja słuchałem, aż żal mówić) i zacząłem słuchać każdego rodzaju muzyki (oprócz rapu, który wydaje mi się być prymitywny i nudny) Moim ulubionym gatunkiem jest rock, po nim byłby pop i metal.
_________________ .
 AG - BÓG IMPERATOR CLICK
|
|
Góra |
|
 |
CuboidLine
|
Tytuł: Re: Muzyka Napisane: 27 cze 2013, 18:42 |
|
Free Company of Alinor |
 |
Dołączył(a): 28 gru 2012, 19:44 Posty: 3933 Lokalizacja: If you go to the discoteque, should Wojtyla stay awake swing around in polka dance
Gra w: Poland-lithuania commonwealth robotic bogaloo union 2
|
Większość muzyki której słucham są z gatunku Chillout i Jazz oraz jego wszystkie gatunki. Jednymi z autorów których słucham to: -"Levthand" -"Pieprz i Wanilia" -"Pinacolada" -"Chillout After Midnight -"The Black Keys" I wiele, wiele innych  .
_________________ "My persona is .net framework because i put a gun to my head anytime i have to deal with it" Hueston the heister
I Did Not Have Sexual Relations With Yuri Ovsiakow Unkown peasant
|
|
Góra |
|
 |
DarthBeowulf
|
Tytuł: Re: Muzyka Napisane: 10 sie 2013, 00:39 |
|
Adept analogów |
 |
 |
Gra w: Star Wars: The Old Republic
|
Właściwie to słucham utworów każdego gatunku muzycznego, które mi się spodobają. Jednakże najczęściej w moich słuchawkach i głośnikach usłyszeć można utwory, które określa się mianem "trailer music" (tworzy je np. Two Steps From Hell); najróżniejsze soundtracki z gier, filmów i seriali; dark ambient, ambient, new age.
|
|
Góra |
|
 |
Lord Quest
|
Tytuł: Re: Muzyka Napisane: 22 sie 2013, 01:51 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
|
Ja słucham: 1. muzyki z Heroes of Might and Magic III 2. muzyki z gry Wiedźmin 1 3. muzyki Tatu, ech, przez tę sympatię musiałem ograniczyć swoją wielką homofobię wyłącznie do gejów, lesbijki zostawiając w spokoju, ale cóż zrobić... kismet.
|
|
Góra |
|
 |
Paranormal
|
Tytuł: Re: Muzyka Napisane: 22 sie 2013, 17:57 |
|
Nałogowiec |
 |
 |
|
Lord Quest napisał(a): Ja słucham: 1. muzyki z Heroes of Might and Magic III 2. muzyki z gry Wiedźmin 1 3. muzyki Tatu, ech, przez tę sympatię musiałem ograniczyć swoją wielką homofobię wyłącznie do gejów, lesbijki zostawiając w spokoju, ale cóż zrobić... kismet. Eee. Lesbijski image Tatu to zwykły chwyt reklamowy.
_________________ Tinka Tylko głupcy ślepo trzymają się zasad, mądrzy ludzie jedynie przyjmują je do wiadomości.
Błąd Czasu Jedz jak oni. Kochaj to co oni. I żyj tak jak oni. Ubieraj się jak oni. Jedź razem z nimi. I bądź razem z nimi.
|
|
Góra |
|
 |
Lord Quest
|
Tytuł: Re: Muzyka Napisane: 30 sie 2013, 12:17 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
|
Paranormal napisał(a): Lord Quest napisał(a): Ja słucham: 1. muzyki z Heroes of Might and Magic III 2. muzyki z gry Wiedźmin 1 3. muzyki Tatu, ech, przez tę sympatię musiałem ograniczyć swoją wielką homofobię wyłącznie do gejów, lesbijki zostawiając w spokoju, ale cóż zrobić... kismet. Eee. Lesbijski image Tatu to zwykły chwyt reklamowy. Liczy się to, co się widzi, niestety... 
|
|
Góra |
|
 |
Mihtein I
|
Tytuł: Re: Muzyka Napisane: 30 sie 2013, 12:27 |
|
Stand User |
 |
Dołączył(a): 08 kwi 2013, 16:53 Posty: 4473 Lokalizacja: Sprawdź w szafie
Gra w: wojny psychologiczne
|
Opieranie się na tym co się widzi jest dość bezsensowne, bo to co widzimy jest dość przekłamane... ale to już twoja sprawa. Osobiście lubię większość openingów z "wyznających szatana" anime  Ave, Natsu!
_________________ Remember to just have 1 waifu. Getting more waifu will destroy your laifu

|
|
Góra |
|
 |
Lord Quest
|
Tytuł: Re: Muzyka Napisane: 31 sie 2013, 19:23 |
|
Fechmistrz krzyżaka |
 |
 |
|
Dawniej słuchałem jeszcze Gorillaz, ale potem mi się znudziło - beznadziejne teksty, bądź co bądź dziwny image i monotonne brzmienie, ale wokal Albarna pozostaje niezapomniany.
|
|
Góra |
|
 |
Ewcia
|
Tytuł: Re: Muzyka Napisane: 07 wrz 2013, 11:16 |
|
Casual |
 |
|
Ja słucham właściwie różnych gatunków aczkolwiek musi to być dobra muzyka. Najczęściej jest to trance, electro, rock. Od pewnego czasu wracam do starych utworów. I to wszystko zależy od nastroju.
|
|
Góra |
|
 |