Dołączył(a): 18 lip 2012, 21:16 Posty: 685 Lokalizacja: Częstochowa
Gra w: Mass Effect, Dead Space, Dragon Age, Wiedźmin, TES, Assassin's Creed, Prince of Persia,
Kocham ten utwór (jak zresztą wszystkie antychrześcijańskie utwory Honoru ale ten najbardziej)
No dobra, ale jak ZMIERZyć tych bogów słowiańskich? (patrz: tytuł kawałka) A zupełnie poważnie - przystopowałbyś wreszcie z okazywaniem podniety wszystkim co antychrześcijańskie, bo to zaczyna być już nudne - poza tym zamieszczanie na forum treści, które mogą ranić uczucia religijne innych osób nie jest mile widziane. I mówię to ja - ateistka. waber
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
Pewnie zauważyliście, że mnie na forum długi czas nie było, cóż zajęty jestem, więc m. in. na muzykę czasu nie mam, ale słucham sobie czasami z pendrive'a muzyki z gier: "Heroes of Might and Magic III" (najlepszy Neutral Theme), The Worlds of Billy (najlepszy Village theme), Lego Szachy albo puszczam płytę z muzyką wiedźmina 2, ale ch***wo, że nie ma tam wszystkich kawałków.
Coś dziwnego jest w tym utworze.... Nie wiem co ale ma w sobie COŚ... Po prostu wspaniałe, polecam!
_________________ "Hej Odynie prowadź nas Śmierci w oczy spojrzeć czas Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości